logo vvheeswijk

  • sotk
  • tribune2018
  • vvh1 en tribune
  • vr1kampioen
  • jubilarissen 2018-2019
  • 03
  • HeaderKantine

 

logo-dijkhoff

Pupil van de week 20 september 2020: Tigo van Rooij

Tigo van RooijZondag staat de eerste competitiewedstrijd voor Heeswijk 1 van het seizoen 2020/2021 op het programma. Het is prachtig dat de bal ook weer in competitieverband gaat rollen, natuurlijk met de nodige regeltjes en aanpassingen, maar één ding blijft onveranderd; ook dit jaar hebben we bij de thuiswedstrijden van ons eerste elftal een pupil van de week. De eer om dit seizoen af te trappen is voor Tigo van Rooij.

Lees meer...

Pupil van de week 8 maart 2020: Ferres van Veghel

19-01-2020:Heeswijk DAW: 1-0Dit weekend eindelijk weer een wedstrijd voor Heeswijk 1. Tegenstander op de eigen Balledonk is SVSSS uit Udenhout. En u bent het van ons gewend; een thuiswedstrijd betekent ook weer een Pupil van de week. Deze week is die eer aan Ferres van Veghel. Ferres veel plezier en boys van Heeswijk 1 veel succes!

Lees meer...

Pupil van de week 20 oktober 2019: Tim Heesakkers

Tim Heesakkers

Zondagmiddag staat een nieuwe thuiswedstrijd voor ons eerste elftal op het programma. Prinses Irene is de tegenstander en natuurlijk is er ook bij deze derby een pupil van de week. Onze pupil van deze week komt uit een echte voetbalfamilie, is keeper van Heeswijk F2 en heeft er ontzettend veel zin in! Zijn naam; Tim Heesakkers. 

 

Lees meer...

Pupil van de week 19 januari 2020: Vera Lucius

Giel Donders 2 kopie

Deze zondag staat de eerste competitiewedstrijd van 2020 voor ons eerste elftal op het programma, DAW Schaijk is de tegensander. Bij een wedstrijd van Heeswijk 1 hoort ook in dit nieuwe jaar natuurlijk weer een Pupil van de Week, deze week is dat Vera Lucius. Hopelijk lukt het met de hulp van Vera om de drie punten in eigen huis te houden!

Lees meer...

Pupil van de week 22 september 2019: Nine Snelders

Giel Donders 2 kopie

Zondag gaat de bal weer rollen in competitieverband. Heeswijk 1 start met een thuiswedstrijd tegen Emplina. En natuurlijk, ook bij de eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2019-2020 is er een Pupil van de week. Deze week zit Nine Snelders eerste rang. Veel plezier Nine!

 

Lees meer...

Pupil van de week 26 mei 2019: Giel Donders

Giel Donders 2 kopie

Zondag sluit het eerste elftal van voetbalvereniging Heeswijk het seizoen af met de thuiswedstrijd tegen Sparta '18. Tijdens deze seizoensafsluiter is Giel Donders onze Pupil van de week. Giel, ontzettend veel plezier en help onze mannen aan de drie punten!

 

Lees meer...

Binnenkort

facebook