About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

20190526 192828Heeswijk 1 speelt dit seizoen alleen nog maar belangrijke wedstrijden. De eerste belangrijke wedstrijd is een thuiswedstrijd en wel tegen Union Malden. Eerder dit seizoen werd het in Malden 3-0 voor de thuisploeg, maar toen was dat natuurlijk zónder Pupil van de Week. En die is er komende zondag wel één! Senn Weltevreden is de gelukkige. 

En zoals iedere Pupil van de Week stelt ook Senn zich graag aan jullie voor.

Hoi VV Heeswijk-fans, mijn naam is dus Senn Weltevreden, ik ben 10 jaar oud en ben centrale verdediger van de JO10. Mijn papa is Peter, mijn mama Saskia en ik zit in groep 6 van basisschool Het Mozaïek. Als ik later groot ben wil ik heel graag profvoetballer worden net als mijn idool Frenkie de Jong, die speelt bij mijn favoriete voetbalclub; FC Barcelona. Naast voetballen, game ik graag en speel ik graag buiten. Als ik van al die hobby’s honger heb gekregen eet ik het allerliefst een pizza. 

Ik wil nog heel graag de groeten doen aan mijn trainers Frank, Toon en Jens. En ik hoop natuurlijk dat Heeswijk wint komende zondag! Dan proosten we met een Ice Tea Green!

Groetjes Senn