logo vvheeswijk

  • sotk
  • tribune2018
  • vvh1 en tribune
  • vr1kampioen
  • jubilarissen 2018-2019
  • 03
  • HeaderKantine

 

logo-dijkhoff

Selectie sluit seizoen feestelijk af

Jos en TomHet voetbalseizoen 2018/2019 zit er alweer enkele weken op. Traditiegetrouw sloot de selectie van voetbalverenging Heeswijk het seizoen op feestelijke wijze af. Onder het genot van een hapje en een drankje werd het seizoen 'geëvalueerd' en werd er afscheid genomen van spelers en stafleden die de club verlaten of in een ander team hun kunsten gaan vertonen. 
Meer foto's. (door Hans Heesakkers)

34e Dorpszeskamp HDL; zon, spektakel en gezelligheid!

Foto 2019

Op de vertrouwde 1Pinksterdag heeft afgelopen zondag de 34eeditie van één van de grootste eendaagse evenementen van HDL weer plaatsgevonden, de Dorpszeskamp. Onder eens stralend zonnetje maakten alle teams, vrijwilligers, sponsoren en toeschouwers er een gezellig en hoogstaand spektakel van, zodat iedereen terug kan kijken op een fantastische dag!  

 

Lees meer...

Ouderwets spektakel met Pinksteren; de 34e Dorpszeskamp HDL!

Langenhuizen 2018

Na een uitstapje in 2018 wordt het grootste ééndaagse evenement van Heeswijk, Dinther en Loosbroek, de jaarlijkse dorpszeskamp, dit jaar weer op de vertrouwde Pinksterzondag gehouden. Op 9 juni 2019 binden 23 teams de strijd met elkaar aan om de felbegeerde titel en eeuwige roem die je als zeskamp-winnaar toekomt.

 

Lees meer...

VV Heeswijk sluit seizoen gezellig af

20190526 192828

Afgelopen weekend werd het voetbalseizoen 2018/2019 feestelijk afgesloten. De evenementencommissie had voor de jeugd op zaterdag en voor de senioren op zondag een mooi programma in elkaar gedraaid en er werd op beide dagen door iedereen volop genoten. Complimenten aan de evenementencommissie voor de organisatie! 

 

Lees meer...

Woord van dank

logo vvheeswijk

Afgelopen weekend werd het voetbalseizoen 2018/2019 afgesloten op Sportpark De Balledonk. Het was een mooi seizoen, met veel mooi voetbal, een mooie nieuwe kunstgrasmat en veel keurige eindklasseringen als we kijken naar de ranglijsten. Er is ook afscheid genomen. Spelers stoppen of zoeken hun heil elders, trainers doen een stapje terug en leiders geven het stokje door. Dank allen.

Lees meer...

Stef Sijbers verder als hoofdtrainer bij VV Heeswijk

20190526 stef 2 kopie

Ook de komende twee seizoenen wordt het 1ste team van voetbalvereniging Heeswijk getraind door Stef Sijbers. De oefenmeester sloot zondag zijn eerste seizoen bij Heeswijk met zijn elftal af met een 4-3 overwinning op Sparta ’18. Afgelopen week werden de laatste plooien gladgestreken en werd contractverlenging een feit.

Lees meer...

Giel Beelen verrast André Langenhuijsen

Andre heldHet was een bijzonder moment deze week in de ochtendshow op Radio Veronica. Niet één maar twee bekenden uit Heeswijk waren live te horen in de radiouitzending van dj Giel Beelen. Wat was het geval? Kristel van Driel had André Langenhuisen aangemeld als haar held en dus waagde Beelen een paar belletjes richting Brabant. Luister het fragment hier terug.  

25 jaar Bernheze: Ren jij ook mee?

Dit jaar bestaat de gemeente Bernheze 25 jaar. Op zondag 19 mei wordt dat cultureel, muzikaal en ook sportief gevierd in De Kersouwe in Heeswijk-Dinther. Zowel kinderen als volwassenen kunnen die dag meedoen aan diverse hardloopwedstrijden.

Lees meer...

Heeswijk 2 presents Fight Club

Heeswijk2 battleKomende zondag, 14 april, is het weer tijd voor een nieuwe battle in de kantine. Dit keer is het de beurt aan Heeswijk 2 en wanneer Heeswijk 2 een feestje geeft dan móét je daar bij zijn! Zondag wordt de kantine van VV Heeswijk omgetoverd tot de gezelligste boksring ooit! Om 14.00 uur stipt gaat het gevecht beginnen!

LET'S GET READY TO RUMBLE!!

REMINDER: Vrijwilligersfeest

VrijwilligersfeestZaterdag 13 april is het weer tijd voor het jaarlijkse vrijwilligersfeest. Alle vrijwilligers die zich het het afgelopen jaar hebben ingezet voor onze voetbalclub zijn van harte uitgenodigd voor een gezellige feestavond met een activiteit, een hapje en een drankje. Klik hier voor alle informatie!

 

Binnenkort

31 augustus: 
vv Heeswijk Loop

facebook