logo vvheeswijk

  • sotk
  • tribune2018
  • vvh1 en tribune
  • vr1kampioen
  • jubilarissen 2018-2019
  • 03
  • HeaderKantine

 

logo-dijkhoff

Speciale aanbiedingen Van Tilburg Sport

Cor PasNu de bal weer voorzichtig begint te rollen op De Balledonk staat Van Tilburg Sport weer klaar met speciale aanbiedingen voor alle leden van voetbalvereniging Heeswijk. Check hier de bestellijsten voor het nieuwe seizoen. Op het formulier is meer informatie te vinden over het bestellen van de collectie met de speciale clubkorting. Dit is de nieuwe collectie die door loopt tot 2023.

Man van de club Wim van der Steijn overleden

Cor PasOp 60-jarige leeftijd heeft Wim de strijd tegen zijn ziekte verloren. Een groot verlies voor zijn familie maar ook voor voetbalvereniging Heeswijk. Wim was meer dan 37 jaar aan onze club verbonden. Een fantastische man die zich enorm heeft ingezet op vele terreinen binnen de vereniging. Een vertrouwd gezicht op het sportpark waar iedereen graag mee te maken had en mee overweg kon. In 2009 kreeg Wim zeer verdiend de Pluim van de Club.

Lees meer...

Koninklijke onderscheiding voor Peer Verkuijlen

Cor PasOnze voorzitter Peer Verkuijlen is vrijdagochtend koninklijk onderscheiden, onder meer voor zijn jarenlange inzet binnen onze voetbalclub. Verkuijlen is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau en dat is natuurlijk dik verdiend! Van harte gefeliciteerd! 

Lees meer...

UPDATE: Coronavirus

Cor PasAfgelopen dinsdag kondigde premier Rutte aan dat de regels aangaande het Coronavirus voor het jeugdvoetbal wat versoepeld kunnen worden. Dat wil zeggen dat het mogelijk is dat de jeugd tot en met 12 jaar weer op het sportpark mag komen voetballen. Geen wedstrijden tegen andere clubs maar alleen onderling trainen en onderlinge wedstrijdjes. Voor de jeugd boven de 12 jaar kunnen trainingen plaatsvinden maar is wel het afstand houden van anderhalve meter verplicht.

Lees meer...

Verslagenheid en ongeloof bij overlijden Steven van Dijke

Cor PasTotaal onverwacht is op 29-jarige leeftijd Steven van Dijke overleden. Steven was meer dan 20 jaar lid van onze club. Hij speelde zijn hele jeugd bij Heeswijk en daarna maakte Steven nog velen jaren deel uit van de selectie. De afgelopen 3 jaar speelde hij in de selectie bij Ollandia maar was ook nog trainer van het 3de team van Heeswijk. Steven was een zeer graag geziene gast, een gedreven speler en een goaltjesdief. Dat liet hij ook in Olland goed zien. Maar zeker ook had hij veel humor en was erg in voor gezelligheid. Hij bleef ook de laatste jaren bij Heeswijk komen om daar zijn vele vrienden te treffen.

Lees meer...

COMPETITIES AMATEURVOETBAL NIET HERVAT

19-01-2020:Heeswijk DAW: 1-0Met het oog op de dinsdag door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB na beraad besloten dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat. Er is tevens besloten dat er voor dit seizoen geen eindstanden komen, en er dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Ook worden de bekerkampioenschappen niet meer uitgespeeld. Het volgend seizoen start iedereen in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen.

Simon van Steenbergen, oud-speler en man van de club overleden

Cor PasOp 74-jarige leeftijd is oud-speler Simon van Steenbergen als gevolg van het coronavirus overleden. De harde werkelijkheid doet veel pijn en daar is veel verdriet over. Simon was een aimabel persoon, graag gezien, met ook een dosis fanatisme voor de sport. Simon, of De Siem zoals iedereen hem kent, was meer dan 60 jaar lid van onze voetbalclub. Simon was speler, sponsor, vriend van de club, voetbalvader en voetbalopa.Lees meer...

HERINNERING: sportpark gesloten

19-01-2020:Heeswijk DAW: 1-0Zoals een ieder weet en zoals eerder al gecommuniceerd is via deze website, zijn alle activiteiten tot en met 6 april op onze voetbalclub afgelast. Er wordt voorlopig niet getraind, er worden geen wedstrijden gespeeld en het sportpark is GESLOTEN. Bij deze nogmaals een oproep aan iedereen om dit besluit te respecteren en ons sportpark en dus ook onze voetbalvelden NIET TE BETREDEN.  Bij voorbaat dank.

UPDATE: geen activiteiten t/m 6 april

19-01-2020:Heeswijk DAW: 1-0In de strijd tegen het coronavirus heeft het kabinet besloten om onder meer alle sportclubs en sportkantines te sluiten tot en met 6 april. Dit houdt in dat er t/m 6 april geen activiteiten zijn bij onze voetbalvereniging. We houden jullie op de hoogte.

Binnenkort

15 en 16 juli
Voetbal 2-daagse

facebook