logo vvheeswijk

  • sotk
  • tribune2018
  • vvh1 en tribune
  • vr1kampioen
  • jubilarissen 2018
  • 03
  • HeaderKantine

 

logo-dijkhoff

Geef je adreswijziging door!

verhuizenIn de ledenadministratie blijkt dat menig adres niet meer juist genoteerd staat. Velen van jullie zijn al lange tijd 'het huis uit' en/of verhuisd. We kunnen ons voorstellen dat je niet 1, 2, 3 aan de ledenadministratie van VV Heeswijk denkt bij een verhuizing, maar we vragen bij deze om alsnog je adreswijziging door te geven via; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zo weten wij naar welk adres we een kaartje, presentje of uitnodiging kunnen sturen. Bij voorbaat dank. 

Stem op clubheld André!

ClubheldHet Brabants Dagblad is weer op zoek naar de clubheld van het jaar. Namens VV Heeswijk is André Langenhuijsen genomineerd. Wij kunnen er voor zorgen dat André er met deze prijs vandoor gaat, want hij verdient het! Via DEZE LINK kun je op André stemmen. Naast de roem voor André maakt VV Heeswijk door jouw stem kans op 10.000 euro! Kortom stem zelf en roep al je vrienden, familie, kennissen, buren, klasgenoten op dit ook te doen! 

Bestel je VV Heeswijk Gourmetschotel

Schotel GourmetWil je gezellig gourmetten tijdens de feestdagen? Bestel dan de VV Heeswijk Gourmetschotel in de kantine. Voor 24 euro heb je een overheerlijke schotel voor vier personen met onder meer biefstuk, kipfilet, varkenshaas, blinde vink, hamburgers en natuurlijk shoarma. Maar dat is nog niet alles! De opbrengst van de schotels gaat naar de jeugd van VV Heeswijk. Meer informatie aan de bar in de kantine.   

 

Zesde ronde obligaties: nummers bekend

DSC03923headerIn 2010 werden door onze vereniging obligaties uitgegeven omdat we financiële steun nodig hadden voor de noodzakelijke nieuwbouw en verbouw van onze accommodatie. Er werden bijna 500 obligaties van elk € 100 uitgegeven. Wij zijn de obligatiehouders nog steeds dankbaar voor de steun. Daarmee werd niet alleen de uitvoering van onze plannen mede mogelijk gemaakt maar ook een groot enthousiasme en binding met onze club getoond.

Lees meer...

Uitnodiging ledenvergadering 2018

club foto entree voetbalvereniging heeswijk uit heeswijk dintherDonderdag 8 november vindt in de kantine van VV Heeswijk de jaarlijkse ledenvergadering plaats. Voor alle leden een mooie gelegenheid om mee te praten, mee te denken en mee te discussiëren over onze voetbalclub. LEES HIER de notulen van de ledenvergadering van vorig jaar. Voor de agenda lees verder.

Lees meer...

Toch veilige korrels op kunstgrasveld!

Foto KunstgrasEr komen toch geen rubberkorrels van vermalen autobanden op het nieuwe kunstgrasveld van onze voetbalclub. Voorzitter Peer Verkuijlen reageert donderdag in het Brabants Dagblad: "Wij zijn hier absoluut blij mee. Het is ook prima dat we het nu al weten. Dan hoeven we geen actie meer te voeren richting raadsvergadering."
LEES HIER het volledige artikel zoals gepubliceerd op de site van het Brabants Dagblad.

Kunstgraskwestie op Dtv

DTVDtv heeft woensdagavond aandacht besteed aan de onvrede die leeft bij voetbalclubs Heeswijk en Avesteyn over de plannen voor de vernieuwing van de kunstgrasvelden bij beide voetbalclubs. Dinsdagavond bleek tijdens een commissievergadering in het Gemeentehuis in Heesch dat Heeswijk en Avesteyn gesteund worden in hun protest tegen gebruik van rubberkorrels op de kunstgrasvelden. KLIK HIER voor het item dat woensdagavond te zien was in Dtv nieuws.