About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

20190526 192828Het is al sinds jaar en dag een hele mooie traditie binnen VV Heeswijk. Tijdens de nieuwjaarsreceptie wordt een super vrijwilliger van onze voetbalclub in het zonnetje gezet en verrast met De Pluim van de Club. Dit jaar is de eer volkomen terecht gegaan naar Reinier van der Heijden

Reinier is zo’n duizendpoot die je je als club wenst. Een vrijwilliger die altijd voor onze club klaarstaat en nooit te beroerd is om de handen uit de mouwen te steken. Medeorganisator van de jeugdzeskamp, lid van de jeugdcommissie, trainer/leider van diverse jeugdteams en nu nog altijd van de JO19, het verzorgen van de Pupil van de Week bij wedstrijden van Heeswijk 1, lid van de evenementencommissie, lid van bestuur én technische man bij de Stichting Dorpszeskamp HDL en daarnaast altijd beschikbaar voor welke klus dan ook. Het lijstje met wat hij allemaal voor onze club gedaan heeft of nog altijd doet is haast oneindig. En daarmee is deze waardering volkomen terecht.

De nieuwjaarsreceptie was zoals altijd een gezellig samenkomen. Het begon allemaal met de traditionele nieuwjaarswedstrijd van Heeswijk 35+, dit jaar tegen Dames 1. Daarna werd er in de kantine geproost op het nieuwe jaar en werden, naast de uitreiking van de Pluim van de Club, de jubilarissen gehuldigd en in het zonnetje gezet. Ook was er natuurlijk de nieuwjaarsspeech van voorzitter Maarten Lucius die terugblikte op een bewogen 2023 en vooruitkeek naar het nieuwe jaar.