About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

20190526 192828Het populaire, lokale maandblad D’n HaDeejer pakte in het februari-nummer flink uit met een mooi verhaal over de Samenwerking Jeugdopleiding (SJO) die Heeswijk en Avesteyn gaan oprichten. Voor wie het gemist heeft; lees het artikel HIER digitaal terug. In het artikel praatten Rob Tips en Willem Heerkens jullie bij over het waarom en over de huidige stand van zaken. Ook werd er een oproep gedaan aan alle inwoners van HaDee om mee te denken over een nieuwe naam voor onze SJO. Inmiddels stromen de namen binnen. 

Via deze weg willen we uiteraard ook jullie hulp vragen, want wie kan er nu beter een geschikte naam bedenken voor onze SJO dan onze leden zelf! Mocht jij nog een tof idee hebben stuur je suggestie dan door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. óf Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Maar hoe besluiten we uiteindelijk wat de naam gaat zijn voor onze SJO?

Nou dat gaat zo.

Iedereen, lid of geen lid, kan zijn of haar suggestie voor een nieuwe naam tot en met vrijdag 8 maart op de mail zetten. Een commissie buigt zich vervolgens over alle ingezonden namen en maakt een selectie van vijf namen. Op 11 maart is de selectie definitief en één van deze vijf namen gaat dé naam worden. Maar welke naam dat wordt, daar hebben we de hulp van alle leden van Heeswijk en Avesteyn voor nodig. Want over deze vijf namen wordt een verkiezing uitgeschreven. Ieder lid kan één keer stemmen op zijn/haar favoriete naam. Meeste stemmen gelden en in de eerste week van april is de naam voor onze SJO bekend!