About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

20190526 192828Naar aanleiding van de oproep om mee te denken over de nieuwe naam voor de SJO zijn er ruim 65 inzendingen binnen gekomen, veel dank daarvoor! Uit deze inzendingen zijn (na overleg tussen beide besturen en de overgangscommissie) uiteindelijk 5 namen geselecteerd. Er is hierbij bewust weggebleven van verbasteringen van de huidige verenigingsnamen en namen met huidige clubkleuren. We zien “SJO” als de statutaire vorm en niet als roepnaam, vandaar dat we kiezen voor “vv”, kenmerkend voetbalvereniging. Al onze leden krijgen een mailtje om te kunnen stemmen.

Dit is de shortlist:

  • vv HaDee
  • vv Rapido
  • vv HDC
  • vv Nexus
  • vv DHC

Vanaf vandaag kan elk lid van Avesteyn en VV Heeswijk één stem uitbrengen op de naam die hij of zij het meest vindt passen! Stemmen kan tot en met zondag 7 april aanstaande. De naam met de meeste stemmen wordt de nieuwe SJO naam. In geval van gelijke stand van de stemmen nemen de beide besturen het uiteindelijke besluit.

Let op: Alle leden ontvangen via de mail een uitnodiging om te stemmen. Het kan zijn dat je meerdere emails ontvangt op een emailadres, bijvoorbeeld als ouder van meerdere kinderen die met hetzelfde emailadres zijn ingeschreven.

Tip: Kijk ook goed in je SPAM folder, want de uitnodiging wil (vooral bij hotmail.com/outlook.com) nog wel eens daar in terecht komen.