logo vvheeswijk

  • sotk
  • tribune2018
  • vvh1 en tribune
  • vr1kampioen
  • jubilarissen 2018-2019
  • 03
  • HeaderKantine

 

logo-dijkhoff

Dit najaar geen ledenvergadering

logoVVHeeswijkDe jaarlijkse ledenvergadering van onze voetbalclub, die traditiegetrouw in de laatste maanden van het jaar plaatsvindt, kan dit jaar helaas niet doorgaan. De reden mag bekend zijn. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is het niet mogelijk een ledenvergadering te organiseren in onze kantine. Het bestuur heeft besloten om de ledenvergadering te verplaatsen naar het voorjaar. Wel informeren wij jullie, de komende weken, via deze website over enkele bestuurlijke zaken die spelen binnen de club.

Lees meer...

Aangepaste corona maatregelen

logoVVHeeswijkDinsdagavond kondigde premier Mark Rutte nieuwe maatregelen aan in de strijd tegen het coronavirus. De maatregelen zijn vervelend voor ons als voetbalclub en voor ons als amateurvoetballers, maar broodnodig om het aantal besmettingen terug te dringen. De maatregelen betekenen voor ons dat alle amateurcompetities voor de komende vier weken stil worden gelegd en in teamverband sporten niet meer mag als je ouder dan 18 bent. Kortom; de komende vier weken zijn er géén wedstrijden en alleen onze jeugdleden kunnen nog in teamverband trainen op onze voetbalclub. 

Lees meer...

Rabo ClubSupport: Stem op VV Heeswijk!

Clubkasvoorkant2018Op maandag 5 oktober start de stemperiode voor Rabo ClubSupport. En jouw stem is geld waard! Voor onze voetbalclub! Ons doel dit jaar is het opknappen van onze kleedlokalen. Via deze LINK kun jij, vanaf 5 oktober, je stem uitbrengen op VV Heeswijk en kun je tevens de spelregels doorlezen. Jouw stem helpt ons enorm! Dus bedankt alvast!

Spaar voor VV Heeswijk bij de Jumbo

logoVVHeeswijkVanaf woensdag 30 september kun je bij de Jumbo gaan sparen voor onze voetbalclub. Hoe? Bij elke besteding van €10­ ontvang je een spaarpunt. Deze spaarpunten kun je vervolgens toekennen aan VV Heeswijk. Als club sparen wij voor onder meer oefengoaltjes voor de jeugd! Dus doe je boodschappen bij de Jumbo en spaar voor VV Heeswijk. Je kunt je spaarpunten HIER aan voetbalvereniging Heeswijk toekennen! 

Lees meer...

Scherpere coronamaatregelen: geen publiek en kantine dicht

logoVVHeeswijkZoals we allemaal meegekregen hebben zijn de coronamaatregelen deze week weer aangescherpt. Ook wij amateurvoetballers krijgen te maken met extra beperkingen. Het is misschien vervelend maar we moeten het met zijn allen doen in deze periode. De meest belangrijke maatregelen; de kantine is de komende drie weken gesloten en publiek is bij wedstrijden van al onze elftallen niet meer toegestaan.

Lees meer...

Meld je aan voor cursus 'Reanimatie & AED'

20191103Heeswijk Volkel 12AED, daar red je levens mee! is een slogan die we allemaal wel eens voorbij hebben horen komen. Daarom is het ontzettend belangrijk dat leden en vrijwilligers binnen onze club weten hoe ze moeten handelen wanneer een situatie zich voordoet waarin reanimatie of een AED nodig is. EHBO Vereniging St. Raphael organiseert binnenkort twee avonden voor een cursus 'Reanimatie & AED' speciaal voor onze leden. De data van de avonden zijn 27 oktober en 3 november en plaats van handeling is het Willibrordcentrum. Per avond is er plek voor 10 personen en de kosten voor de cursus zijn natuurlijk voor VV Heeswijk. Alle info vind je HIER.

Heeswijk zoekt scheidsrechters

20191103Heeswijk Volkel 12De bal rolt weer op Sportpark De Balledonk, tot grote vreugde van spelers, begeleiders en supporters. Om de wedstrijden in goede banen te leiden zijn scheidsrechters onmisbaar en die komen we voor dit seizoen nog wat tekort. Een oproep dus! Lijkt het jou leuk om op zaterdag of zondag als scheidsrechter een wedstrijd te leiden? Neem dan contact op met Joeri Dobbelsteen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

UPDATE Indeling thuiswedstrijden: zondag 20 september

20191103Heeswijk Volkel 12De competitie gaat weer beginnen! Fijn dat het weer kan, maar natuurlijk zijn we nog altijd aan regels gebonden. Dus een verzoek aan een ieder om de handen te wassen, de looproutes te volgen en anderhalve meter afstand te houden. Ook in de kleedkamers. Check HIER alvast de indeling. Zo weet je hoe laat er op welk veld afgetrapt wordt, wie de tegenstander is en in welk kleedlokaal je dient om te kleden.

Gouden KNVB speld voor Camiel van Doorn

Willem IIMaandagavond, tijdens de ledenvergadering van Zaalvoetbal Vereniging HDL, werd Camiel van Doorn, verrast met de Gouden KNVB Speld. VV Heeswijk-clubman Camiel ontving deze prachtige onderscheiding voor zijn jarenlange inzet voor het zaalvoetbal in Heeswijk-Dinther, alsook zijn inzet voor onze voetbalclub. Wij feliciteren Camiel van harte met deze mooie blijk van waardering.

Lees meer...

Komende zondag met de bus naar Geleen

20191103Heeswijk Volkel 12Zondag (30 augustus) staat voor VV Heeswijk 1 de bekerwedstrijd met FC Geleen-Zuid op het programma. Voor deze uitwedstrijd is een bus geregeld. Wil je ons eerste elftal steunen tijdens deze bekerwedstrijd en wil je meerijden met de bus, dan is dit mogelijk voor een bijdrage van 10 euro. De bus vertrekt om 11.30 uur en we verzoeken u om, om 11.15 uur gereed te staan. Denk ook allen aan jullie mondkapje! Aanmelden kan bij Tom Vermeulen (06-29571479).

Binnenkort

facebook