logo vvheeswijk

  • sotk
  • tribune2018
  • vvh1 en tribune
  • vr1kampioen
  • jubilarissen 2018-2019
  • 03
  • HeaderKantine

 

logo-dijkhoff

VV Heeswijk zwaait Stef Sijbers uit

20190526 192828Zondagmiddag werd op ons sportpark scheidend trainer Stef Sijbers uitgezwaaid. Het was al een tijdje bekend dat er na drie seizoenen een einde kwam aan de samenwerking tussen trainer Sijbers en VV Heeswijk, zondag werd Sijbers in het zonnetje gezet en officieel bedankt voor bewezen diensten. Mooie woorden waren er van voorzitter Maarten Lucius en van de aanvoerder van Heeswijk 1, Tom Sleddens.

Lees meer...

Versoepeling coronamaatregelen per 5 juni

20190526 192828Omdat het met de coronabesmettingen gelukkig de goede kant op lijkt te gaan, kan er vanaf 5 juni weer wat meer. Ook op onze voetbalclub. Hier zijn we natuurlijk ontzettend blij mee! Jeugdteams in de categorieën t/m O18 jaar kunnen eindelijk weer wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen en senioren mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging zonder beperking en zonder dat er 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden.

Lees meer...

Train als een prof voetbal 2-daagse

20190526 192828In het begin van de zomervakantie, op 28 en 29 juli, is de 6de editie van de Voetbal 2-Daagse: "Train als een Prof" bij VV Heeswijk. Wil jij scoren als Memphis, dribbelen als Frenkie de Jong of duiken als Jasper Cillessen en training krijgen van ervaren trainers uit het profvoetbal, schrijf je dan snel in. Dat inschrijven doe je HIER.

Jan van Heeren verrast op trainingsveld

20190526 192828Na 22(!) jaar stopt Jan van Heeren als keeperstrainer bij voetbalvereniging Heeswijk. Jan is een begrip binnen VV Heeswijk. Met zijn enthousiasme en vakkennis haalde hij bijna een kwart eeuw het beste naar boven bij onze doelmannen en doelvrouwen. Zowel de jeugdgoalies als de keepers van de selectie-elftallen konden altijd op Jan rekenen. In weer en wind stond hij klaar. Altijd gedreven, altijd gemotiveerd en met een grote glimlach op het gezicht. Ook was Jan de drijvende kracht achter de meer dan succesvolle keepersdagen. Woensdag werd Jan verrast door voorzitter Maarten Lucius en voorzitter van de jeugdcommissie Frank Dobbelsteen. Beide heren hadden naast mooie woorden, een presentje voor Jan. Een foto met zíjn keepers mocht natuurlijk ook niet ontbreken. Jan bedankt voor alles!

Peer Verkuijlen draagt voorzittershamer over aan Maarten Lucius

20190526 192828Toen we eind vorig jaar de geplande ledenvergadering annuleerden en doorschoven naar het voorjaar van 2021 hoopten we dat we, zoals we gewend waren, met zijn allen bij elkaar konden komen in onze kantine. De vooruitzichten worden wat beter, het licht aan het eind van de tunnel lijkt dichterbij te komen, maar we zijn er nog niet. Een fysieke bijenkomst was woensdag dan ook niet mogelijk. Zoals wel vaker in deze tijden bood Teams uitkomst. Fijn dat dat kan, want er stonden belangrijke punten op de agenda, waarvan de voorzitterswissel het belangrijkste was.

Lees meer...

UPDATE - Let op - digitale ledenvergadering op 21 april

20190526 192828'Normaal’ gesproken waren we in deze periode lekker aan het voetballen en hadden we het gezellig met elkaar na de wedstrijd in de kantine. Gewonnen of verloren, het maakt niet uit, lekker sporten, elkaar treffen en gezellig buurten. Dat is wat we missen en dat zullen we nog even vol moeten houden. ‘Normaal’ komt weer terug. Achter de schermen zijn we druk bezig om ervoor te zorgen dat we het seizoen 2021/2022 ‘gewoon’ kunnen opstarten. 

Lees meer...

Update + Informatie inning contributie

20190526 192828Tijdens de persconferentie van afgelopen dinsdag werden wederom weinig versoepelingen bekendgemaakt. Een puntje om wel rekening mee te houden is dat de avondklok vanaf 31 maart om 22.00 uur ingaat. Komende week zal het tweede deel van de contributie geind gaan worden. Veel leden betalen de contributie in één keer, andere doen het periodiek en voor die leden geldt dat de tweede ronde geind gaat worden. Eind november is er vanuit de voorzitter een brief rond gemaild aan alle leden van onze voetbalclub. We zijn nu een klein half jaar verder en gelukkig kan er weer wat meer. De jeugd traint volle bak en ook onze senioren leden kunnen, volgens strikte protocollen, weer samen bezig zijn. Het is natuurlijk prachtig om die activiteiten te zien op ons sportpark. In de brief van november staat een passage over de contributie-inning, die passage is ook van toepassing op deze inningsronde.

Bericht vanaf een stil sportpark

20190526 192828Dit weekend stond er een prachtig stuk in het Brabants Dagblad over onze voetbalcub. Jo Manders en André Langenhuijsen poseerden op een lege tribune, voor een leeg hoofdveld met een bezem in de hand. Beide heren missen, net als heel veel andere leden, het rumoer, de bedrijvigheid en de gezelligheid op ons sportpark. Laten we hopen dat de bal snel weer gaat rollen en dat we snel weer een babbeltje kunnen maken met Jo, André en al die andere vrijwillegers, teamgenoten en clubleden die we de afgelopen tijd hebben moeten missen.

UPDATE - trainingsmogelijkheden

20190526 192828Afgelopen weken zijn er verschillende verruimingen van de maatregelen afgekondigd. Zoals bekend was, mochten kinderen en volwassenen tot en met 26 jaar in teamverband buiten sporten en onderling wedstrijden spelen met teams van de eigen club. Vanaf 16 maart komen er enkele verruimingen bij (voornamelijk voor volwassenen).

Lees meer...

Trainingen voor spelers tot 27 jaar

20190526 192828Vanaf 3 maart is het voor onze senioren leden tot 27 jaar weer mogelijk om in teamverband te trainen. Dit is prachtig nieuws in deze lange, voor velen, voetballoze periode. Natuurlijk zijn er nog steeds regels waar we ons allemaal aan moeten houden. Zo hebben we nog altijd te maken met de avondklok, zijn de kleedlokalen en de kantine gesloten en zijn toeschouwers niet toegestaan.
Check de website van de KNVB voor alle details.

Binnenkort

facebook