logo vvheeswijk

  • sotk
  • tribune2018
  • vvh1 en tribune
  • vr1kampioen
  • jubilarissen 2018-2019
  • 03
  • HeaderKantine

 

logo-dijkhoff

Robin Roefs verlengt contract bij N.E.C.

20190526 192828Mooi nieuws voor onze keeperstrainer Robin Roefs. De talentvolle goalie heeft een nieuw contract getekend bij N.E.C. dat hem tot de zomer van 2024 aan de Nijmeegse club verbindt. De in Heeswijk geboren Roefs speelt sinds 2014 bij de Voetbalacademie N.E.C. en is sinds dit seizoen keeperstrainer bij VV Heeswijk. Lees HIER het artikel over de contractverlenging van Robin Roefs.

Mooi bedrag voor VV Heeswijk na Jumbo Spaaractie

20190526 192828De afgelopen maanden hebben we met zijn allen ontzettend ons best gedaan om zoveel mogelijk punten te sparen bij de Jumbo. De actie 'Jumbo Sparen met Elkaar' heeft ons een prachtig bedrag opgeleverd. De €512,50 gaan we gebruiken voor de aanschaf van een driewieler voor in de speelhoek en voor trainingsmateriaal voor onze jeugd. Iedereen ontzettend bedankt voor het sparen!

Bericht van de voorzitter

20190526 192828Aan allen en iedereen een gezond, fris en vooral energiek nieuw jaar gewenst. Het nieuwe jaar, 2021, is van start gegaan en normaal gesproken zouden we elkaar treffen tijdens onze Nieuwjaarsbijeenkomst. We zouden dan jubilarissen in het zonnetje zetten, de Pluim van de Club uitreiken aan een verdienstelijke vrijwilliger en een potje ludiek voetballen. Jammer dat het niet kan. We kijken ernaar uit dat we elkaar weer kunnen ontmoeten, dat we kunnen sporten en het ook weer gezellig met elkaar kunnen hebben in de kantine. Dat hebben we nodig. 

Lees meer...

Geen Nieuwjaarsreceptie en Quiz in 2021

20190526 192828Het jaar 2020 zit er zo goed als op. Een jaar waar veel over gezegd en veel over geschreven is. Een jaar waarin heel weinig gevoetbald is. Een jaar dat voor niemand heel gemakkelijk zal zijn geweest. Op naar betere tijden. Spijtig is wel dat we mede moeten delen dat de Nieuwjaarsreceptie dit jaar geen doorgang zal vinden. Ook de jaarlijkse quizavonden worden een jaartje uitgesteld en zullen in 2021 dus niet plaatsvinden. Wij wensen iedereen een voorspoedig, sportief en bovenal gezond 2021 toe. 

Theo van Lieshout nieuwe hoofdtrainer VV Heeswijk

20190526 192828Theo van Lieshout (53) wordt per augustus 2021 de nieuwe hoofdtrainer van Voetbalvereniging Heeswijk. Van Lieshout is de opvolger van Stef Sijbers die VV Heeswijk, in 2021, na drie seizoenen gaat verlaten. Het wordt het tweede dienstverband voor Van Lieshout als hoofdtrainer bij de tweedeklasser. Ook tussen 2003 en 2007 stond hij voor de selectie van Heeswijk. 

Lees meer...

Frank Dobbelsteen nieuwe voorzitter Jeugdcommissie

20190526 192828Frank Dobbelsteen volgt Maarten Lucius op als voorzitter van de Jeugdcommissie van voetbalvereniging Heeswijk. Onlangs werd bekend dat Maarten door het bestuur wordt voorgedragen als nieuwe voorzitter en dus moest er gezocht worden naar een nieuwe voorzitter van de Jeugdcommissie. In clubman Frank Dobbelsteen is die nieuwe voorzitter dus gevonden. Frank; veel plezier en succes in je nieuwe functie!  

Lees meer...

Maarten Lucius gaat Peer Verkuijlen opvolgen als voorzitter VV Heeswijk

20190526 192828Als het aan het bestuur van VV Heeswijk ligt wordt Maarten Lucius de nieuwe voorzitter onze voetbalvereniging. Het bestuur zal tijdens de komende ledenvergadering Maarten voordragen als kandidaat. De voorzitter van de vereniging moet door de leden gekozen worden. De huidige voorzitter Peer Verkuijlen heeft inmiddels een jaar geleden laten weten na 13 jaar te gaan stoppen. Vanwege de coronacrisis, die begin dit jaar begon en de lastige periode die daarop volgde, werd besloten om nog even te wachten met de voorzitterswisseling.

Lees meer...

Informatie inning contributie

20190526 192828Het blijven rare tijden voor ons allemaal. Wat zouden we graag op een normale manier met elkaar trainen. Wedstrijden spelen tegen clubs uit de regio. Met elkaar één en ander analyseren in de kantine. Maar voorlopig zit dat er niet in. Gelukkig gaan de trainingen voor onze jeugdleden door en mogen ook de senioren in groepjes van maximaal vier personen met elkaar bezig zijn. Niet ideaal, maar het is iets. Onlangs hebben alle leden van onze vereniging een brief ontvangen waarin actuele zaken rondom onze club beschreven zijn. Ook de contributie kwam daarbij aan bod.

Lees meer...

Mooi geldbedrag voor VV Heeswijk

logoVVHeeswijkDe ClubSupport-actie van de Rabobank heeft VV Heeswijk het fraaie geldbedrag van 1086,31 euro opgeleverd. De afgelopen weken brachten 212 leden van de Rabobank hun stem uit op VV Heeswijk, wat dus resulteerde in het hierboven genoemde bedrag. Het geld gaat gestoken worden in de renovatie van onze kleedlokalen. Iedereen bedankt voor het stemmen!

Binnenkort

facebook