logo vvheeswijk

 • sotk
 • Heeswijk 4
 • NIEUW Meiden Kampioen 2
 • NIEUW Tribune 2020
 • NIEUW_Heeswijk ZwartWit
 • NIEUW Heeswijk 2 kampioen
 • NIEUW Minis 2021
 • tribune2018
 • NIEUW Heeswijk 9
 • NIEUW Heeswijk sneeuw
 • Nieuw Kunstgras
 • NIEUW Afscheid Jan van Heeren 2021
 • vr1kampioen
 • NIEUW onderhoudsploeg
 • jubilarissen 2018-2019
 • NIEUW Kantine 2020
 • NIEUW receptie 2020

 

logo-dijkhoff

Vacature: Kantinebeheerder

20190526 192828Voetbalvereniging Heeswijk is op zoek naar een kantinebeheerder. VV Heeswijk is een gezellige dorpse voetbalclub waar op de velden gestreden wordt om de die drie punten en waar in de kantine de gezelligheid de boventoon voert. Om die gezelligheid in goede banen te leiden zijn we op zoek naar een kantinebeheerder. 

Lees meer...

Afscheid Stef van Nuland

Op donderdag 31 maart, om 14.30 uur, vindt in Den Durpsherd in Berlicum de afscheidsdienst van Stef plaats. Het afscheid is via een livestream te volgen: http://www.beneluxtheater.nl/livestream-stef-van-nuland. De familie van Stef nodigt graag iedereen uit om vanaf 14.00 uur een erehaag te vormen vanaf Den Durpsherd richting de Torenstraat. 

Stef van Nuland overleden

20190526 192828Vandaag bereikte ons het trieste nieuws dat Stef van Nuland is overleden. Stef heeft lang en dapper gestreden, maar hij heeft de strijd tegen zijn ziekte niet kunnen winnen. Als club zijn we dankbaar voor het feit dat we hem in december nog hebben kunnen en mogen huldigen vanwege zijn 25-jarig lidmaatschap van onze voetbalclub. Het was een prachtige en waardevolle avond waar anekdotes werden opgehaald en waar Stef zichtbaar van genoot.

Lees meer...

Wilma Brekelmans overleden

20190526 192828Op 29 december bereikte ons het droevige en trieste nieuws dat onze zeer gewaardeerde vrijwilligster Wilma Brekelmans is overleden. Jarenlang was Wilma intensief betrokken bij onze voetbalvereniging. Ad, Johan, Mark, Ilse en alle andere nabestaanden heel veel sterkte gewenst.

Lees meer...

Jubilaris Stef van Nuland in het zonnetje gezet

20190526 192828Het einde van een nieuw bewogen jaar nadert. We maken ons op voor de kerstdagen, voor oud en nieuw en kijken met een schuin oog naar het jaar dat komen gaat. Het jaar 2022. Aan het begin van dat nieuwe jaar hadden we graag samen geproost. Dat hádden we graag gedaan, maar goed, corona… Eén van de hoogtepunten van de nieuwjaarsreceptie is altijd het huldigen van de jubilarissen. We hebben beloofd de schade in te halen en dat gaan we doen! Maar deze week vonden we het hoog tijd om alvast één van onze jubilarissen in het zonnetje te zetten. En dus gingen we op maandagavond richting Berlicum. Een bakkie doen bij Stef van Nuland. 

Lees meer...

Geen nieuwjaarsreceptie in januari

20190526 192828Het zal misschien niet als een grote verrassing komen, maar de nieuwjaarsreceptie, zoals we hem begin januari hadden willen houden, kan helaas niet doorgaan. Hoe graag we ook gezamenlijk hadden willen proosten op het nieuwe jaar, de jubilarissen hadden willen huldigen en de Pluim van de Club hadden willen uitreiken, de huidige maatregelen staan niet toe om dat te doen hoe we het voor ogen hadden. MAAR wanneer het wel weer kan, maken we het dubbel en dwars goed. VV Heeswijk-voorzitter Maarten Lucius legt uit.

Lees meer...

Ledenvergadering 16 december ONLINE

20190526 192828De ledenvergadering die gepland staat voor 16 december gaat door in de online variant. De maatregelen staan het momenteel niet toe om samen te komen in de kantine en dus is besloten om, net als in april van dit jaar, onze ledenvergadering te beleggen via TEAMS. Je kunt je aanmelden voor de vergadering door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt van ons dan een link om deel te nemen. De vergadering start 16 december om 19.30 uur. 

Lees meer...

Quizavonden verplaatst!

20191103Heeswijk Volkel 12Traditiegetrouw vinden de quizavonden van VV Heeswijk plaats in de eerste weken van januari. Vorig jaar waren we helaas genoodzaakt de gehele quiz af te blazen in verband met alle maatregelen rondom de coronapandemie. Hoe het dit jaar in januari gaat zijn is nog één groot vraagteken. Vanwege die onzekerheid heeft de organisatie besloten de quiz te verplaatsen naar later in het jaar 2022. De quiz gaat er komen, hoe dan ook! Wanneer precies? Daar komen we snel op terug. Eén voordeel; alle teams hebben meer tijd om te leren en zich in te lezen in categorieën als radio, tv en film, voetbal algemeen, Bernheze regio en muziek. Succes en tot snel!

VACATURE: Trainer/leider gezocht voor de JO15-1

20191103Heeswijk Volkel 12Onze talenten van de JO15-1 zijn vanaf de winterstop op zoek naar een nieuwe trainer/leider. De JO15-1 is een enthousiast en leergierig stel, maar vanaf januari dus trainerloos. Lijkt het jou wat om met deze mooie groep aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je vragen of wil je wat meer informatie? Stuur ook dan gerust een mailtje!

NIEUWE DATUM LEDENVERGADERING: 16 DECEMBER

20190526 192828In verband met de onlangs ingevoerde, nieuwe coronamaatregelen hebben we besloten onze algemene ledenvergadering te verplaatsen naar 16 DECEMBER. Natuurlijk weten we niet hoe de situatie dan is, maar we hopen die avond met elkaar samen te kunnen komen in de kantine. Mocht het niet mogelijk zijn om fysiek samen te komen dan gaan we weer voor de online variant. Houd in ieder geval deze website de komende tijd in de gaten! En dan zien we jullie graag op 16 december!

Lees meer...

Binnenkort

facebook