logo vvheeswijk

 • sotk
 • NIEUW Tribune 2020
 • NIEUW Heeswijk 2 kampioen
 • NIEUW Minis 2021
 • tribune2018
 • NIEUW Heeswijk 9
 • NIEUW Heeswijk sneeuw
 • Nieuw Kunstgras
 • vvh1 en tribune
 • NIEUW Afscheid Jan van Heeren 2021
 • vr1kampioen
 • NIEUW onderhoudsploeg
 • jubilarissen 2018-2019
 • NIEUW Kantine 2020
 • NIEUW receptie 2020

 

logo-dijkhoff

Ledenvergadering 16 december ONLINE

20190526 192828De ledenvergadering die gepland staat voor 16 december gaat door in de online variant. De maatregelen staan het momenteel niet toe om samen te komen in de kantine en dus is besloten om, net als in april van dit jaar, onze ledenvergadering te beleggen via TEAMS. Je kunt je aanmelden voor de vergadering door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt van ons dan een link om deel te nemen. De vergadering start 16 december om 19.30 uur. 

Lees meer...

Quizavonden verplaatst!

20191103Heeswijk Volkel 12Traditiegetrouw vinden de quizavonden van VV Heeswijk plaats in de eerste weken van januari. Vorig jaar waren we helaas genoodzaakt de gehele quiz af te blazen in verband met alle maatregelen rondom de coronapandemie. Hoe het dit jaar in januari gaat zijn is nog één groot vraagteken. Vanwege die onzekerheid heeft de organisatie besloten de quiz te verplaatsen naar later in het jaar 2022. De quiz gaat er komen, hoe dan ook! Wanneer precies? Daar komen we snel op terug. Eén voordeel; alle teams hebben meer tijd om te leren en zich in te lezen in categorieën als radio, tv en film, voetbal algemeen, Bernheze regio en muziek. Succes en tot snel!

VACATURE: Trainer/leider gezocht voor de JO15-1

20191103Heeswijk Volkel 12Onze talenten van de JO15-1 zijn vanaf de winterstop op zoek naar een nieuwe trainer/leider. De JO15-1 is een enthousiast en leergierig stel, maar vanaf januari dus trainerloos. Lijkt het jou wat om met deze mooie groep aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je vragen of wil je wat meer informatie? Stuur ook dan gerust een mailtje!

NIEUWE DATUM LEDENVERGADERING: 16 DECEMBER

20190526 192828In verband met de onlangs ingevoerde, nieuwe coronamaatregelen hebben we besloten onze algemene ledenvergadering te verplaatsen naar 16 DECEMBER. Natuurlijk weten we niet hoe de situatie dan is, maar we hopen die avond met elkaar samen te kunnen komen in de kantine. Mocht het niet mogelijk zijn om fysiek samen te komen dan gaan we weer voor de online variant. Houd in ieder geval deze website de komende tijd in de gaten! En dan zien we jullie graag op 16 december!

Lees meer...

CORONA UPDATE: voorlopig geen publiek

logoVVHeeswijkVrijdagavond werd er weer een coronapersconferentie gehouden door ons demissionair kabinet. De boodschap die verkondigd werd heeft helaas ook weer consequenties voor de voetbalsport en onze voetbalclub.

Belangrijkste mededeling:
Er mag voorlopig GEEN publiek aanwezig zijn bij de wedstrijden én trainingen.

Lees meer...

Uitnodiging ledenvergadering

20190526 192828Op 25 november vindt in de kantine van onze voetbalclub de algemene ledenvergadering plaats. De ledenvergadering is hét moment om mee te praten, mee te denken en mee te discussiëren over onze voetbalclub. Iedereen is bij deze van harte uitgenodigd. De vergadering start om 21.00 uur. Zoals doen gebruikelijk kan iedereen zich alvast inlezen door de notulen van de ledenvergadering van april 2021 en het jaarverslag 2020-2021 door te nemen. Deze stukken dienen tijdens de vergadering te worden goedgekeurd.

Lees meer...

Heeswijk-Volkel naar 18 november

20191103Heeswijk Volkel 12De wedstrijd tussen de eerste elftallen van VV Heeswijk en RKSV Volkel die afgelopen zondag werd afgelast, wordt nu gespeeld op donderdag 18 november. De aftrap op Sportpark De Balledonk is om 20.15 uur.

Certificaten voor jeugdtrainers

20191103Heeswijk Volkel 12De afgelopen weken hebben een groep jeugdtrainers van VV Heeswijk en RKSV Avesteyn een jeugdtrainerscursus gevolgd, georganiseerd door de Jeugdcommissie. De cursus bestond uit drie mooie avonden en werd verzorgd door jeugdvoetbalopleiding.nl. Het enthousiasme op het veld was enorm, de jeugdtrainers hebben veel geleerd en onze jeugdleden gaan hier de komende jaren de vruchten van plukken. Na de laatste cursusavond ontvingen de deelnemers hun welverdiende certificaat.

BELANGRIJKE MEDEDELING

20190526 192828Het zal niemand zijn ontgaan dat er afgelopen week weer een coronapersconferentie is geweest. Het demissionair kabinet kondigde nieuwe maatregelen aan. We kunnen gelukkig blijven voetballen, maar toch dient eenieder die ons sportpark dit weekend bezoekt rekening te houden met een aantal maatregelen die we als club hebben moeten nemen.
Voorzitter Maarten Lucius legt uit.  

Lees meer...

Breng je stem uit op VV Heeswijk!

20191103Heeswijk Volkel 12De actie Rabo ClubSupport is weer begonnen en we hebben jouw hulp nodig! Stem op VV Heeswijk en steun onze club, want jouw stem is geld waard. Ons doel dit jaar is het onder handen nemen van de entree van ons sportpark, want die kan wel een opknapbeurt gebruiken! Dus STEM op VV HEESWIJK! Hoe? Nou gewoon via deze SITE!

Binnenkort

facebook