logo vvheeswijk

  • sotk
  • tribune2018
  • vvh1 en tribune
  • vr1kampioen
  • jubilarissen 2018-2019
  • 03
  • HeaderKantine

 

logo-dijkhoff

VV Heeswijk zoekt fotograaf

DylanVoetbalvereniging Heeswijk is op zoek naar versterking voor het fotografen-team. Ben jij of ken jij een (hobby)fotograaf die het leuk vindt om, op vrijwillige basis, wedstrijden van Heeswijk 1 vast te leggen op de gevoelige plaat? Stuur dan een mailtje naar; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Peer Verkuijlen kondigt afscheid aan

20190526 192828

Peer Verkuijlen is bezig aan zijn laatste maanden als voorzitter van Voetbalvereniging Heeswijk. Dit maakte Verkuijlen donderdagavond zelf bekend tijdens de drukbezochte Algemene Ledenvergadering in de kantine van VV Heeswijk. “Na ruim 12 jaar voorzitter te zijn geweest van deze prachtige club, vind ik het tijd om de voorzittershamer over te dragen aan een opvolger.” De komende maanden wordt er gezocht naar een opvolger voor Verkuijlen. Belangstellenden kunnen zich hiervoor ook melden.

Lees meer...

SINTERKERST BINGO!

Schermafbeelding 2018 11 19 om 21.15.52Het is weer BINGO-TIME! Op donderdag 28 november is het weer de hoogste tijd voor één van de leukste en gezelligste evenementen in onze kantine; de SinterKerst Bingo. Dus zeg al je afspraken af, neem je pen of potlood mee en strijd mee om de mooiste prijzen. De kantine is geopend vanaf 20.00 uur en de bingo start om 20.30 uur. Tot dan!

REMINDER Uitnodiging ledenvergadering; DENK MEE!

20190526 192828

Op donderdag 14 november staat de jaarlijkse ledenvergadering op de agenda. Ieder jaar roepen we op om naar de ledenvergadering te komen, maar dit jaar het verzoek om ervoor te zorgen dat het met de benen buiten hangt! We beginnen om 21.00 uur in de kantine.

Lees meer...

Stem op jouw clubheld!

ClubheldJullie kunnen allemaal weer gaan stemmen op jullie clubheld. De stembussen zijn geopend en twee 'ras-Heeswijk'ers' zijn genomineerd; André Langenhuijsen en Kristel van Driel. Dus ga naar de website van 'clubheld van het jaar' en stem op jouw favoriet!

Innen contributie

20191103Heeswijk Volkel 12Via deze weg willen we melding maken van het feit dat deze week, de week van 4 november, de inning van de contributie plaats gaat vinden. Tevens bij deze nog een reminder dat de Ledenvergadering van onze voetbalclub gepland staat op 14 november. Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn!

Uitnodiging ledenvergadering; DENK MEE!

20190526 192828

Op donderdag 14 november staat de jaarlijkse ledenvergadering op de agenda. Ieder jaar roepen we op om naar de ledenvergadering te komen, maar dit jaar het verzoek om ervoor te zorgen dat het met de benen buiten hangt! We beginnen om 21.00 uur in de kantine.

Lees meer...

Bijeenkomst toekomstvisie VV Heeswijk

20190526 192828

Het was een gezellige drukte afgelopen maandag, 28 oktober, in de kantine van onze voetbalclub. Het voltallige bestuur van VV Heeswijk ‘brainstormde’ samen met een veertigtal leden over de toekomst van onze voetbalclub.

Lees meer...

Heeswijk 1 - Venhorst 1 AFGELAST

image1

De wedstrijd Heeswijk 1 - Venhorst 1 van vanmiddag is afgelast. Door de hevige regenval van de afgelopen dagen is de staat van het veld zodanig dat voetballen vandaag niet mogelijk is.

Scheidsrechters bedankt!

image1

Ze krijgen misschien niet altijd de waardering die ze wél verdienen, maar zonder scheidsrechter is het spelen van een voetbalwedstrijd onmogelijk! Voetbalvereniging Heeswijk is dan ook ontzettend blij met de scheidsrechters die wekelijks de wedstrijden van onze voetbalteams in goede banen leiden. Deze week willen wij hier als club extra bij stil staan omdat het deze week, de 'Week van de Scheidsrechter' is. Deze week is in het leven geroepen door de KNVB en is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. Dus bij deze; Scheidsrechters bedankt!

 

Lees meer...

Binnenkort

 
 

facebook