logo vvheeswijk

  • sotk
  • tribune2018
  • vvh1 en tribune
  • vr1kampioen
  • jubilarissen 2018-2019
  • 03
  • HeaderKantine

 

logo-dijkhoff

Sjef van den Berg geeft startschot VV Heeswijk Loop

image1

Op de laatste dag van de maand augustus is het weer tijd voor de VV Heeswijk Loop. Trots kunnen we bekendmaken dat niemand minder dan Sjef van den Berg het startschot zal verzorgen op 31 augustus. De internationaal bekende handboogschutter en (ex) inwoner van Heeswijk-Dinther veroverde een zilveren medaille bij de WK in Den Bosch afgelopen juni bij de gemengde teams en heeft zich met het herenteam daar ook geplaatst voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo! Check DEZE LINK  voor alle verdere info over de VV Heeswijk Loop.

 

Nieuwe spelregels seizoen 2019-2020

image1

Nog een paar weken en dan begint het nieuwe voetbalseizoen. Bij een nieuw seizoen horen wat nieuwe spelregels. Handig om te weten als scheidsrechter maar zeker ook als speler. Check DEZE LINK voor een compacte opsomming van enkele nieuwe regels of DEZE LINK voor een uitgebreid overzicht. Doe er je voordeel mee!

31 augustus: VV Heeswijk Loop

image1

Op de laatste dag van de maand augustus is het weer tijd voor de VV Heeswijk Loop. Vorig jaar vond de eerste editie plaats en dat werd zo'n groot succes dat de Loop dit jaar opnieuw georganiseerd wordt. En jij kunt natuurlijk meerennen! Lees verder voor alles wat je móét weten en dan zien we je op 31 augustus! 

Lees meer...

Selectie sluit seizoen feestelijk af

Jos en TomHet voetbalseizoen 2018/2019 zit er alweer enkele weken op. Traditiegetrouw sloot de selectie van voetbalverenging Heeswijk het seizoen op feestelijke wijze af. Onder het genot van een hapje en een drankje werd het seizoen 'geëvalueerd' en werd er afscheid genomen van spelers en stafleden die de club verlaten of in een ander team hun kunsten gaan vertonen. 
Meer foto's. (door Hans Heesakkers)

34e Dorpszeskamp HDL; zon, spektakel en gezelligheid!

Foto 2019

Op de vertrouwde 1Pinksterdag heeft afgelopen zondag de 34eeditie van één van de grootste eendaagse evenementen van HDL weer plaatsgevonden, de Dorpszeskamp. Onder eens stralend zonnetje maakten alle teams, vrijwilligers, sponsoren en toeschouwers er een gezellig en hoogstaand spektakel van, zodat iedereen terug kan kijken op een fantastische dag!  

 

Lees meer...

Ouderwets spektakel met Pinksteren; de 34e Dorpszeskamp HDL!

Langenhuizen 2018

Na een uitstapje in 2018 wordt het grootste ééndaagse evenement van Heeswijk, Dinther en Loosbroek, de jaarlijkse dorpszeskamp, dit jaar weer op de vertrouwde Pinksterzondag gehouden. Op 9 juni 2019 binden 23 teams de strijd met elkaar aan om de felbegeerde titel en eeuwige roem die je als zeskamp-winnaar toekomt.

 

Lees meer...

VV Heeswijk sluit seizoen gezellig af

20190526 192828

Afgelopen weekend werd het voetbalseizoen 2018/2019 feestelijk afgesloten. De evenementencommissie had voor de jeugd op zaterdag en voor de senioren op zondag een mooi programma in elkaar gedraaid en er werd op beide dagen door iedereen volop genoten. Complimenten aan de evenementencommissie voor de organisatie! 

 

Lees meer...

Woord van dank

logo vvheeswijk

Afgelopen weekend werd het voetbalseizoen 2018/2019 afgesloten op Sportpark De Balledonk. Het was een mooi seizoen, met veel mooi voetbal, een mooie nieuwe kunstgrasmat en veel keurige eindklasseringen als we kijken naar de ranglijsten. Er is ook afscheid genomen. Spelers stoppen of zoeken hun heil elders, trainers doen een stapje terug en leiders geven het stokje door. Dank allen.

Lees meer...

Stef Sijbers verder als hoofdtrainer bij VV Heeswijk

20190526 stef 2 kopie

Ook de komende twee seizoenen wordt het 1ste team van voetbalvereniging Heeswijk getraind door Stef Sijbers. De oefenmeester sloot zondag zijn eerste seizoen bij Heeswijk met zijn elftal af met een 4-3 overwinning op Sparta ’18. Afgelopen week werden de laatste plooien gladgestreken en werd contractverlenging een feit.

Lees meer...

Giel Beelen verrast André Langenhuijsen

Andre heldHet was een bijzonder moment deze week in de ochtendshow op Radio Veronica. Niet één maar twee bekenden uit Heeswijk waren live te horen in de radiouitzending van dj Giel Beelen. Wat was het geval? Kristel van Driel had André Langenhuisen aangemeld als haar held en dus waagde Beelen een paar belletjes richting Brabant. Luister het fragment hier terug.  

Binnenkort

31 augustus: 
vv Heeswijk Loop

facebook