logo vvheeswijk

  • sotk
  • tribune2018
  • vvh1 en tribune
  • vr1kampioen
  • jubilarissen 2018-2019
  • 03
  • HeaderKantine

 

logo-dijkhoff

Heeswijk 1 - Venhorst 1 AFGELAST

image1

De wedstrijd Heeswijk 1 - Venhorst 1 van vanmiddag is afgelast. Door de hevige regenval van de afgelopen dagen is de staat van het veld zodanig dat voetballen vandaag niet mogelijk is.

Scheidsrechters bedankt!

image1

Ze krijgen misschien niet altijd de waardering die ze wél verdienen, maar zonder scheidsrechter is het spelen van een voetbalwedstrijd onmogelijk! Voetbalvereniging Heeswijk is dan ook ontzettend blij met de scheidsrechters die wekelijks de wedstrijden van onze voetbalteams in goede banen leiden. Deze week willen wij hier als club extra bij stil staan omdat het deze week, de 'Week van de Scheidsrechter' is. Deze week is in het leven geroepen door de KNVB en is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. Dus bij deze; Scheidsrechters bedankt!

 

Lees meer...

Nieuwe ronde obligaties; nummers bekend

DSC03923headerIn 2010 werden door onze vereniging obligaties uitgegeven omdat we financiële steun nodig hadden voor de noodzakelijke nieuwbouw en verbouw van onze accommodatie. Er werden bijna 500 obligaties van elk € 100 uitgegeven. Wij zijn de obligatiehouders nog steeds dankbaar voor de steun. Daarmee werd niet alleen de uitvoering van onze plannen mede mogelijk gemaakt maar ook een groot enthousiasme en binding met onze club getoond. Deze week heeft er weer een loting plaatsgevonden en de volgende nummers zijn hierbij getrokken.

Lees meer...

STEM OP VV HEESWIJK!

image1

De stemperiode voor Rabo ClubSupport is weer begonnen. Help ons aan zoveel mogelijk stemmen! Dit jaar is ons bestedingsdoel het opknappen van de oude kleedkamers.
Dus; STEM en STEUN VV Heeswijk! Stemmen kan via deze link.

 

Lees meer...

Helvoirt 1 - Heeswijk 1 AFGELAST

image1

De wedstrijd van ons eerste elftal van vanmiddag, uit tegen Helvoirt is afgelast. De tweede competitiewedstrijd voor beide ploegen zou eigenlijk om 14.30 uur beginnen op Sportpark Burg. van Hovell, maar het duel gaat dus niet door.

Jo Gordijn is overleden

image1

Op 82-jarige leeftijd is Jo Gordijn toch vrij plotseling overleden. Een groot deel van zijn leven is Jo zeer betrokken geweest bij onze voetbalvereniging. Zijn vrouw Tonnie had niet zoveel met voetbal maar was een grote steun voor Jo. Er wordt afscheid genomen op zaterdag 14 september om 11.00 uur in het Huis van Troost, Prins Willem Alexander Sportpark 1 in Veghel. Iedereen is daarbij welkom.  

Lees meer...

Sjef van den Berg geeft startschot VV Heeswijk Loop

image1

Op de laatste dag van de maand augustus is het weer tijd voor de VV Heeswijk Loop. Trots kunnen we bekendmaken dat niemand minder dan Sjef van den Berg het startschot zal verzorgen op 31 augustus. De internationaal bekende handboogschutter en (ex) inwoner van Heeswijk-Dinther veroverde een zilveren medaille bij de WK in Den Bosch afgelopen juni bij de gemengde teams en heeft zich met het herenteam daar ook geplaatst voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo! Check DEZE LINK  voor alle verdere info over de VV Heeswijk Loop.

 

Nieuwe spelregels seizoen 2019-2020

image1

Nog een paar weken en dan begint het nieuwe voetbalseizoen. Bij een nieuw seizoen horen wat nieuwe spelregels. Handig om te weten als scheidsrechter maar zeker ook als speler. Check DEZE LINK voor een compacte opsomming van enkele nieuwe regels of DEZE LINK voor een uitgebreid overzicht. Doe er je voordeel mee!

31 augustus: VV Heeswijk Loop

image1

Op de laatste dag van de maand augustus is het weer tijd voor de VV Heeswijk Loop. Vorig jaar vond de eerste editie plaats en dat werd zo'n groot succes dat de Loop dit jaar opnieuw georganiseerd wordt. En jij kunt natuurlijk meerennen! Lees verder voor alles wat je móét weten en dan zien we je op 31 augustus! 

Lees meer...

Selectie sluit seizoen feestelijk af

Jos en TomHet voetbalseizoen 2018/2019 zit er alweer enkele weken op. Traditiegetrouw sloot de selectie van voetbalverenging Heeswijk het seizoen op feestelijke wijze af. Onder het genot van een hapje en een drankje werd het seizoen 'geëvalueerd' en werd er afscheid genomen van spelers en stafleden die de club verlaten of in een ander team hun kunsten gaan vertonen. 
Meer foto's. (door Hans Heesakkers)

Binnenkort

 
 

facebook