logo vvheeswijk

  • sotk
  • tribune2018
  • vvh1 en tribune
  • vr1kampioen
  • jubilarissen 2018-2019
  • 03
  • HeaderKantine

 

logo-dijkhoff

Quizavond 3

Zondag 19 januariHeeswijk 7 en Dames 1&2 hebben zich al geplaatst voor de grote quizfinale op vrijdag 7 februari. Maar wie voegt zich bij hen? Worden het de jongemannen van JO19-1&2, wordt het Heeswijk 5 of wordt het toch de titelverdediger; Heeswijk 4. Donderdagavond gaan we het meemaken! We starten zoals gebruikelijk om 20.30 uur!

De bal gaat weer rollen!

Zondag 19 januariNa een korte winterstop gaat de bal zondag weer rollen in Heeswijk. Ons eerste eftal speelt morgen om 14.30 uur de inhaalwedstrijd tegen DAW Schaijk. De ploeg van Stef Sijbers kan de punten goed gebruiken en dus is alle support meer dan welkom! Maar er spelen meer teams een competitiewedstrijd morgen; Heeswijk 8 speelt vanaf 10.00 uur tegen Rhode en Heeswijk 4 trapt om 12.00 uur op de eigen Balledonk af tegen SCMH 3. Heeswijk 2 oefent om 12.00 uur, in eigen huis, tegen Juliana Mill.

Quizavond 2

190106 Foto Fred van Zoggel pluim1 kopieVorige week donderdag werd in een bomvolle kantine de eerste quizavond afgewerkt. Na een spannende strijd was het Heeswijk 7, dat ten koste van Heeswijk 1, Heeswijk 2 en de Vrienden van Heeswijk doorstootte naar de grote finale op 7 februari. Deze donderdag staat voorronde 2 gepland. Ook nu belooft het weer een zindere avond te worden met de teams van Dames 1&2, Heeswijk 6, de Jeugdleiders en Heeswijk 35+ aan de tafels. Tot donderdag allemaal!

Nieuwjaarstoespraak Peer Verkuijlen

190106 Foto Fred van Zoggel pluim1 kopie

Afgelopen zondag vond in een volle kantine van VV Heeswijk de nieuwjaarsbijeenkomst plaats. Jos van der Pas ontving de Pluim van de Club en de jubilarissen werden gehuldigd. Tot zover niets nieuws. Wat jullie nog van ons tegoed hebben is de nieuwjaarstoespraak van VV Heeswijk-voorzitter Peer Verkuijlen. De jongste jeugd hing in ieder geval aan zijn lippen (zie foto). Klik op 'lees meer' voor de volledige toespraak.  

Lees meer...

Actieve Hadeejer, mooie onderscheiding voor Mari van Berloo

190106 Foto Fred van Zoggel pluim1 kopie

Elk jaar wordt door Stichting Actief Burgerschap een onderscheiding uitgereikt aan een zeer actief persoon in Heeswijk-Dinther; de “Actieve Hadeejer” en voor een zeer actieve jonge persoon; de “Jonge Actieve Hadeejer”. Vorig jaar kreeg Ilse Brekelmans de onderscheiding “Jonge Actieve Hadeejer”. Ook dit jaar is er weer een vrijwilliger van onze vereniging die de onderscheiding in ontvangst mocht nemen. Mari van Berloo werd verkozen tot de “Actieve Hadeejer” 2019. 

Lees meer...

We gaan weer quizzen!!

190106 Foto Fred van Zoggel pluim1 kopieDonderdag 9 januari vindt de eerste quizavond van 2020 plaats. Vanaf 20.30 uur nemen Heeswijk 1, Heeswijk 2, Heeswijk 7 en de Vrienden van Heeswijk het tegen elkaar op. Onder de bezielende leiding van quizmaster Marijn van der Heijden en de streng, maar rechtvaardige juryleden, Melanie van der Pas, Roy Swartjes en Koen Heesakkers wordt er gekeken welk team zich plaatst voor de grote finale op 7 februari. De organisatie hoopt op volle tafels en natuurlijk is alle support welkom!

Pluim van de Club 2019 voor Jos van der Pas

190106 Foto Fred van Zoggel pluim1 kopieDe Pluim van de Club van Voetbalvereniging Heeswijk is voor het jaar 2019 toegekend aan Jos van der Pas (62). De jaarlijkse eretitel van de vereniging is aan Jos toegekend vanwege zijn jarenlange inzet waarmee hij zich bijzonder verdienstelijk maakt voor de club. Tijdens een drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst is de oorkonde aan Jos uitgereikt. Meer foto's ( door Hans Heesakkers )

Lees meer...

5 januari | Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie 2018 vv Heeswijk 09

Zondag 5 januari vindt in de kantine van onze voetbalclub de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats. Om 13.00 uur gaan we natuurlijk eerst voetballen. De jongemannen van Heeswijk 35+ nemen het op tegen de nog jongere mannen van Heeswijk JO19-1. Alle support is welkom! Na het sportieve gedeelte, gaan we vanaf 15.00 uur proosten op het nieuwe jaar, huldigen we de jubilarissen en natuurlijk wordt de Pluim van de Club uitgereikt!

Lees meer...

Heeswijk 1 - Venhorst 1 AFGELAST

image1

De wedstrijd Heeswijk 1 - Venhorst 1 van vanmiddag is afgelast. Door de hevige regenval van de afgelopen dagen is de staat van het veld zodanig dat voetballen vandaag niet mogelijk is. Het bestuur van VV Heeswijk wenst alle leden hele fijne feestdagen, een gelukkig nieuwjaar en we hopen jullie te zien op de nieuwjaarsreceptie op 5 januari 2020! 

Binnenkort

23 januari
Quizavond 3

30 januari
Quizavond 4

7 februari
Finale Quiz

facebook