logo vvheeswijk

  • sotk
  • tribune2018
  • vvh1 en tribune
  • vr1kampioen
  • jubilarissen 2018-2019
  • 03
  • HeaderKantine

 

logo-dijkhoff

Train als een Prof 2-daagse bij VV Heeswijk

19-01-2020:Heeswijk DAW: 1-0Ben jij tussen de 7 en 15 jaar en wil jij leren dribbelen als Messi, scoren als Ronaldo of keepen als De Gea? Kom dan op donderdag 30 april en vrijdag 1 mei 'trainen als een prof' bij VV Heeswijk. VDV Voetbal en Voetbal en Keepersacademie Nederland organiseren op die dagen namelijk de; 'Train als een prof' voetbal 2-daagse op Sportpark De Balledonk. Klik hier voor alle infromatie!

 

Inleveren VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)

19-01-2020:Heeswijk DAW: 1-0Zoals besproken in de jaarvergadering van 2018, is er nu voor alle vrijwilligers die met jeugdleden te maken hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aangevraagd. Desbetreffende vrijwilligers hebben hierover een bericht ontvangen. Inmiddels hebben vele vrijwilligers voor wie het VOG is aangevraagd, deze al aangeleverd, maar ook een aantal van u helaas nog niet. Bij deze het verzoek om het VOG alsnog in te leveren bij secretaris Mariette van der Pas, Heilarensestraat 62, Heeswijk-Dinther.

Lees meer...

Overeenkomst gesloten met Heineken

Heineken 2.2Voetbalvereniging Heeswijk heeft met Heineken een nieuwe leverancier voor de dranken in de kantine aangetrokken. Voor de benodigde consumpties is breder gekeken naar wat er nodig is om voor alle leden en gasten wat te bieden. In de kantine worden aanpassingen verricht om met name ook het assortiment van niet alcoholische dranken te verbeteren.

Lees meer...

De bal gaat weer rollen!

Zondag 19 januariNa een korte winterstop gaat de bal zondag weer rollen in Heeswijk. Ons eerste eftal speelt morgen om 14.30 uur de inhaalwedstrijd tegen DAW Schaijk. De ploeg van Stef Sijbers kan de punten goed gebruiken en dus is alle support meer dan welkom! Maar er spelen meer teams een competitiewedstrijd morgen; Heeswijk 8 speelt vanaf 10.00 uur tegen Rhode en Heeswijk 4 trapt om 12.00 uur op de eigen Balledonk af tegen SCMH 3. Heeswijk 2 oefent om 12.00 uur, in eigen huis, tegen Juliana Mill.

Nieuwjaarstoespraak Peer Verkuijlen

190106 Foto Fred van Zoggel pluim1 kopie

Afgelopen zondag vond in een volle kantine van VV Heeswijk de nieuwjaarsbijeenkomst plaats. Jos van der Pas ontving de Pluim van de Club en de jubilarissen werden gehuldigd. Tot zover niets nieuws. Wat jullie nog van ons tegoed hebben is de nieuwjaarstoespraak van VV Heeswijk-voorzitter Peer Verkuijlen. De jongste jeugd hing in ieder geval aan zijn lippen (zie foto). Klik op 'lees meer' voor de volledige toespraak.  

Lees meer...

Actieve Hadeejer, mooie onderscheiding voor Mari van Berloo

190106 Foto Fred van Zoggel pluim1 kopie

Elk jaar wordt door Stichting Actief Burgerschap een onderscheiding uitgereikt aan een zeer actief persoon in Heeswijk-Dinther; de “Actieve Hadeejer” en voor een zeer actieve jonge persoon; de “Jonge Actieve Hadeejer”. Vorig jaar kreeg Ilse Brekelmans de onderscheiding “Jonge Actieve Hadeejer”. Ook dit jaar is er weer een vrijwilliger van onze vereniging die de onderscheiding in ontvangst mocht nemen. Mari van Berloo werd verkozen tot de “Actieve Hadeejer” 2019. 

Lees meer...

Pluim van de Club 2019 voor Jos van der Pas

190106 Foto Fred van Zoggel pluim1 kopieDe Pluim van de Club van Voetbalvereniging Heeswijk is voor het jaar 2019 toegekend aan Jos van der Pas (62). De jaarlijkse eretitel van de vereniging is aan Jos toegekend vanwege zijn jarenlange inzet waarmee hij zich bijzonder verdienstelijk maakt voor de club. Tijdens een drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst is de oorkonde aan Jos uitgereikt. Meer foto's ( door Hans Heesakkers )

Lees meer...

5 januari | Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie 2018 vv Heeswijk 09

Zondag 5 januari vindt in de kantine van onze voetbalclub de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats. Om 13.00 uur gaan we natuurlijk eerst voetballen. De jongemannen van Heeswijk 35+ nemen het op tegen de nog jongere mannen van Heeswijk JO19-1. Alle support is welkom! Na het sportieve gedeelte, gaan we vanaf 15.00 uur proosten op het nieuwe jaar, huldigen we de jubilarissen en natuurlijk wordt de Pluim van de Club uitgereikt!

Lees meer...

Binnenkort

14 februari
Keepersclinic

30 april-1 mei
Voetbal 2-daagse

facebook