logo vvheeswijk

  • sotk
  • tribune2018
  • vvh1 en tribune
  • vr1kampioen
  • jubilarissen 2018-2019
  • 03
  • HeaderKantine

 

logo-dijkhoff

COMPETITIES AMATEURVOETBAL NIET HERVAT

19-01-2020:Heeswijk DAW: 1-0Met het oog op de dinsdag door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB na beraad besloten dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat. Er is tevens besloten dat er voor dit seizoen geen eindstanden komen, en er dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Ook worden de bekerkampioenschappen niet meer uitgespeeld. Het volgend seizoen start iedereen in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen.

Simon van Steenbergen, oud-speler en man van de club overleden

Cor PasOp 74-jarige leeftijd is oud-speler Simon van Steenbergen als gevolg van het coronavirus overleden. De harde werkelijkheid doet veel pijn en daar is veel verdriet over. Simon was een aimabel persoon, graag gezien, met ook een dosis fanatisme voor de sport. Simon, of De Siem zoals iedereen hem kent, was meer dan 60 jaar lid van onze voetbalclub. Simon was speler, sponsor, vriend van de club, voetbalvader en voetbalopa.Lees meer...

HERINNERING: sportpark gesloten

19-01-2020:Heeswijk DAW: 1-0Zoals een ieder weet en zoals eerder al gecommuniceerd is via deze website, zijn alle activiteiten tot en met 6 april op onze voetbalclub afgelast. Er wordt voorlopig niet getraind, er worden geen wedstrijden gespeeld en het sportpark is GESLOTEN. Bij deze nogmaals een oproep aan iedereen om dit besluit te respecteren en ons sportpark en dus ook onze voetbalvelden NIET TE BETREDEN.  Bij voorbaat dank.

UPDATE: geen activiteiten t/m 6 april

19-01-2020:Heeswijk DAW: 1-0In de strijd tegen het coronavirus heeft het kabinet besloten om onder meer alle sportclubs en sportkantines te sluiten tot en met 6 april. Dit houdt in dat er t/m 6 april geen activiteiten zijn bij onze voetbalvereniging. We houden jullie op de hoogte.

Tot en met 16 maart geen wedstrijden en trainingen

19-01-2020:Heeswijk DAW: 1-0In verband met het Coronavirus heeft de KNVB besloten om alle amateurwedstrijden t/m maandag 16 maart af te gelasten. Ook wordt er vanaf heden t/m 16 maart niet getraind bij VV Heeswijk. Wij volgen als voetbalclub het advies van NOC*NSF op om gehoor te geven aan de oproep van de Brabantse veiligheidsregio's om alle evenementen in Brabant t/m maandag 16 maart af te gelasten en zeer terughoudend te zijn met sociale contacten. 

Lees meer...

Coranavirus en voetbal in Nederland

19-01-2020:Heeswijk DAW: 1-0Wat betreft het coronavirus volgen wij als VV Heeswijk de richtlijnen van de KNVB en het RIVM. Op de site van de KNVB staat het volgende artikel te lezen: Nu het coronavirus ook in Nederland is geconstateerd, krijgt de KNVB veelvuldig de vraag of dit gevolgen heeft voor de wedstrijden in het betaald- en amateurvoetbal.

Lees meer...

Train als een Prof 2-daagse bij VV Heeswijk

19-01-2020:Heeswijk DAW: 1-0Ben jij tussen de 7 en 15 jaar en wil jij leren dribbelen als Messi, scoren als Ronaldo of keepen als De Gea? Kom dan op donderdag 30 april en vrijdag 1 mei 'trainen als een prof' bij VV Heeswijk. VDV Voetbal en Voetbal en Keepersacademie Nederland organiseren op die dagen namelijk de; 'Train als een prof' voetbal 2-daagse op Sportpark De Balledonk. Klik hier voor alle infromatie!

 

Inleveren VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)

19-01-2020:Heeswijk DAW: 1-0Zoals besproken in de jaarvergadering van 2018, is er nu voor alle vrijwilligers die met jeugdleden te maken hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aangevraagd. Desbetreffende vrijwilligers hebben hierover een bericht ontvangen. Inmiddels hebben vele vrijwilligers voor wie het VOG is aangevraagd, deze al aangeleverd, maar ook een aantal van u helaas nog niet. Bij deze het verzoek om het VOG alsnog in te leveren bij secretaris Mariette van der Pas, Heilarensestraat 62, Heeswijk-Dinther.

Lees meer...

Overeenkomst gesloten met Heineken

Heineken 2.2Voetbalvereniging Heeswijk heeft met Heineken een nieuwe leverancier voor de dranken in de kantine aangetrokken. Voor de benodigde consumpties is breder gekeken naar wat er nodig is om voor alle leden en gasten wat te bieden. In de kantine worden aanpassingen verricht om met name ook het assortiment van niet alcoholische dranken te verbeteren.

Lees meer...

Binnenkort

15 en 16 juli
Voetbal 2-daagse

facebook