About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

20190526 192828Afgelopen weekend was het groot feest bij VV Heeswijk. Na jaren zonder feestjes, want corona, bleek dit weekend dat een goed feestje bouwen er nog altijd inzit. Redenen voor het feest waren er genoeg. VV Heeswijk bestond in 2021 70 jaar, de jubilarissen werden gehuldigd, er werd officieel stilgestaan bij het afscheid van Peer Verkuijlen én er werd een prachtig bedrag onthuld dat VV Heeswijk staat op tegen kanker heeft opgeleverd.

Laten we beginnen met dat laatste. In het weekend van 14 en 15 mei stond VV Heeswijk op tegen kanker. En hoe! Door middel van tal van activiteiten werd er geld ingezameld voor het goede doel; KWF en KiKa. Dit alles heeft geresulteerd in een prachtig, voorlopig, bedrag van 9000 euro! Voorlopig, want het bedrag loopt nog altijd op. Hulde aan iedereen die heeft meegeholpen en een groot woord van dank aan de organisatie!

Het huldigen van de jubilarissen gebeurt traditiegetrouw tijdens de nieuwjaarsreceptie en dus hadden we een inhaalslag te slaan. Maar al onze jubilarissen kregen natuurlijk de aandacht die ze verdienden. 

Speciaal moment van aandacht was er voor Stef van Nuland. Stef werd in december 2021 tijdens een persoonlijk bezoek gehuldigd voor zijn 25-jarig lidmaatschap. Het was ontzettend waardevol om dit te hebben kunnen doen, Stef genoot zichtbaar.

Onze andere 25-jarige jubilarissen waren Ilse Brekelmans, Martijn van Daal, Marjolein Dijkhoff, Geert Gevers, Tijn van Lokven, Kevin Lucius, Hein Markus, Niels Nuij, Emiel van der Pas, Bas Dobbelsteen, Bas Tips, Jordy van Houtum, Werner van der Heijden, Bjorn van Steenbergen en Jorin Jacobs.

Naast deze grote groep, huldigden we ook onze leden die al 40 jaar lid zijn van onze club, te weten; Maarten van der Pas, Maikel van Schayk, Michel van Erp en Jan Mickers. Ton de Visser, Ad van der Pas, Dirk van Esch en Marcel van Roosmalen werden in het zonnetje gezet vanwege hun 50-jarig lidmaatschap. Al 60 jaar lid van onze voetbalclub is Gerrie van den Broek en als klap op de vuurpijl konden we vrijdag ook Piet van der Heijden huldigen. Piet is al 70 jaar (!) lid van onze voetbalclub.

Ook werd er vrijdag stilgestaan bij het afscheid van Peer Verkuijlen. Jarenlang was Peer voorzitter van VV Heeswijk. In de coronaperiode droeg hij de voorzittershamer over aan huidig voorzitter Maarten Lucius. Met een grote bos bloemen, een reischeque, mooie woorden en een groot applaus werd Peer bedankt voor bewezen diensten.

Tot slot waren er woorden voor Danny Aarts. Danny werd gehuldigd voor het mooie feit dat hij 250 wedstrijden speelde in ons eerste elftal.

Na alle plichtplegingen werd er onder de klanken van DJ Patjoo, gedanst, gezongen, gefeest en vooral heel veel gelachen. Het was een prachtig voetbalfeest en hopelijk laat het volgende feestje niet te lang op zich wachten!