About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

logo AvesteynVrouwen & MeidenlogoVVHeeswijk

Op deze pagina vind je alle informatie over de Vrouwen- & Meidenafdeling van Heeswijk en Avesteyn.

 

20191103Heeswijk Volkel 12Nog één wedstrijd en dan zit ook voor ons eerste dames elftal het seizoen erop. Thuis tegen BMC wordt komende zondag een historisch seizoen afgesloten, want er is promotie naar de Tweede Klasse afgedwongen! Een ongekende prestatie want voor het eerst in 50 jaar vrouwenvoetbal gaat er volgend seizoen gespeeld worden in de Tweede Klasse. Zowel Heeswijk als Avesteyn dames heeft dit nog nooit bereikt. Dames, staf en alle supporters van harte gefeliciteerd!

 

20190526 192828

Het was zondag dubbel feest in de kantine! Niet alleen vanwege het grote karaoke feest, maar zeker ook omdat onze Vrouwen 1 de periodetitel wisten te veroveren. Onze dames kwamen zelf niet in actie maar omdat concurrent Avanti punten verspeelde en koploper in de 2de periode, Nooit Gedacht, al een periodetitel op zak heeft ging deze naar ST Heeswijk/Avesteyn VR1. 

20190526 192828

Voor het aankomende seizoen, het seizoen 2023/2024, zijn wij op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het eerste elftal van ST Heeswijk/Avesteyn. Ons eerste elftal bestaat uit een mooie mix van talentvolle jeugd en ervaring en is een ambitieus en sfeervol team. Het team speelt momenteel in de zondag 3de klasse B, district Zuid I.

 

20190526 192828

De huidige hoofdtrainer van de vrouwen van VV Heeswijk en RKSV Avesteyn, Marcel van den Brand, heeft in overleg met de besturen besloten aan het einde van dit seizoen te stoppen als hoofdtrainer.