About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

20190526 192828

Voor het aankomende seizoen, het seizoen 2023/2024, zijn wij op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het eerste elftal van ST Heeswijk/Avesteyn. Ons eerste elftal bestaat uit een mooie mix van talentvolle jeugd en ervaring en is een ambitieus en sfeervol team. Het team speelt momenteel in de zondag 3de klasse B, district Zuid I.

 

VV Heeswijk en RKSV Avesteyn werken samen op het gebied van meisjes- en vrouwenvoetbal, met een MO15 en MO20-team bij de meisjes en drie vrouwenteams, waaronder een vrouwen 30+ team.

Met ingang van het seizoen 2023-2024 komt de functie van trainer/coach van de vrouwenselectie (VR1) vacant.

Wat wij zoeken: 

Wij zijn op zoek naar een hoofdtrainer (hij of zij) die inspirerende en leerzame trainingen geeft op dinsdag- en donderdagavond en het team op een positieve manier coacht tijdens de wedstrijden op zondag. Daarnaast dient er als hoofdtrainer sturing gegeven te worden aan het kader van de gehele vrouwenselectie. Een belangrijk doel daarbij is de binding van de verschillende teams verbeteren.

Profielschets en vaardigheden: 

  • Ervaring met trainen en coachen van voetbalteams (ervaring in het trainen van vrouwenelftallen is een pre, geen must).
  • Een duidelijke visie op voetbal en kan deze uitdragen naar de speelsters. 
  • Prestatiegericht, maar niet ten koste van plezier.
  • In staat zijn de eenheid in de gehele selectie te bewaren en de groep een positieveontwikkeling door te laten maken.
  • In bezit van goede communicatieve vaardigheden naar zowel spelers, begeleidingsstaf en bestuur.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Geven van twee trainingen per week.
  • Coachen en begeleiden van het VR1 team tijdens de wedstrijden op zondag.
  • Zorgen voor een goede samenwerking met de trainersstaf en ook met de trainer van het 2de elftal en het MO20-team.


Wij bieden je een leuke werkomgeving, een leergierige groep, aanstormende jeugd en een marktconforme vergoeding, passend bij deze functie. In overleg kan een vergoeding verstrekt worden voor het volgen van een trainingscursus.

Informatie/interesse: 

Bij interesse en/of meer informatie over de vacature kunt u een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.