About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

19-01-2020:Heeswijk DAW: 1-0Vol verwachting klopte het hart van de spelers en leiding van Heeswijk 7. Afgelopen zondag mochten de mannen namelijk voor de eerste keer hun gloednieuwe tenues aantrekken. ‘KETELAARS VAN ZUTPHEN MAKELAARDIJ’ prijkt er op de borst van Heeswijk 7. Dank aan onze trouwe en zeer gewaardeerde sponsor en laten we hopen op vele mooie en succesvolle seizoenen.

Een huis kopen of verkopen, huren of verhuren doe je niet elke dag. Er komt heel wat bij kijken. Voor al die zaken ben je ben je bij Ketelaars Van Zutphen Makelaardij aan het goede adres. Dat nieuwe prachtige tenues niet automatisch goed zijn voor drie punten bleek afgelopen zondag voor Heeswijk 7. Maar die goede resultaten komen ongetwijfeld in de toekomst. Aan de shirts zal het in ieder geval niet liggen.

Ook mooi nieuws kwam er van de Rabobank, want de afgelopen weken is er massaal gestemd op VV Heeswijk tijdens de actie Rabo ClubSupport. In totaal heeft dit het prachtige bedrag van 1337,07 euro opgeleverd. Met dit mooie bedrag gaan we aan de slag met het opknappen van de entree van ons sportpark.