About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

image1

Het derde elftal van Voetbalvereniging Heeswijk gaat het seizoen 2019-2020 in met prachtige nieuwe tenues. Op de borst van Heeswijk 3 prijkt sinds afgelopen weekend PerrEvents als trotse sponsor. De mannen van PerrEvents voetballen van kleins af aan zelf bij VV Heeswijk: ‘We vinden het prachtig dat we zoiets moois kunnen doen voor de club waar we zelf al zolang met zoveel plezier komen’, klinkt het enthousiast.

PerrEvents is een jonge organisatie die onder meer, het jaarlijkse, in de regio zeer bekende festival Perry Fest organiseert. Begonnen in 2015 in een achtertuin voor 100 bezoekers is het inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig festival, om de hoek bij VV Heeswijk, waar 1700 bezoekers komen om te feesten. Verder zijn de mannen regelmatig te vinden in omliggende dorpen met het concept ‘Perry Fest Takes Over’. PerrEvents onderscheidt zich van de vele andere festivals door hun concepten zo laagdrempelig mogelijk te houden: ‘Dit houdt in; geen hoge entree- en drankprijzen, maar betaalbaar voor iedereen!’ 

Voetbalvereniging Heeswijk en in het bijzonder VV Heeswijk 3 zijn erg blij met de nieuwe tenues en hopen op een mooi, gezellig en succesvol seizoen.