About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

20190526 192828Zondag stond op Sportbank de Balledonk het duel tussen het vaandelteam van VV Heeswijk en het eerste elftal van SSS '18 op het programma. Op de zonovergoten dag hield scheidsrechter Heuts het vanaf minuut erg kort. Beide teams hadden moeite om tot grote kansen te komen en bleven lang in evenwicht.

Op wat speldenprikjes, uit de counter, van Overloon na was het Heeswijk dat wat meer het heft in handen wilde nemen. Door slordigheid, te weinig rust en hier en daar de foute keuzes wisten ze lang niet voorbij de defensie van SSS te komen. Echter was het na 80 minuten toch Heeswijk dat de score wist te openen. Na een goede actie trok buitenspeler Tijn Bosch de bal strak terug vanuit de achterlijn en de goed ingevallen spits Jens van Lieshout wist zijn eerste doelpunt binnen te schieten. Later in de blessuretijd was het de ingevallen Terry van Steenbergen die na goed doorkoppen, goed doorliep op de keeper, de bal in de kluts mee kreeg en de eindstand op het scorebord wist te prikken.

Fijn om de competitie te beginnen met 3 punten voor nieuwe trainer Mark Strik. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Eendracht op het programma, een kans om de score te verdubbelen en de goede start een vervolg te geven.