About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

20190526 192828Met een driepunter in de achterzak (vorige week werd DAW Schaijk in de seizoensopener met 2-1 verslagen) reisde Heeswijk 1 deze zondag af naar de provincie Gelderland voor de eerste uitwedstrijd van het nog jonge seizoen. Op Sportpark De Breedeweg bleven de doelpunten uiteindelijk uit en dus moesten Theo van Lieshout en zijn mannen genoegen nemen met één punt. Lees verder voor de reactie van onze hoofdtrainer tegenover Kliknieuws en het wedstrijdverslag van Groesbeekse Boys.

Misser voor open doel

VV Heeswijk speelde uit tegen Groesbeekse Boys matig maar sleepte er na een doelpuntloze 0-0 wel één punt uit. Trainer Theo van Lieshout van VV Heeswijk: “We mogen heel tevreden zijn met de 0-0, zelf weinig gecreëerd en Groesbeekse Boys miste in de tweede helft enkele grote kansen. Eén keer misten de uitploeg zelfs voor open doel vanaf drie meter.

(Bron: Kliknieuws)

Groesbeekse Boys vergeet te scoren

Afgelopen zondag moest Groesbeekse Boys op eigen sportpark aantreden tegen Heeswijk voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. De wedstrijd ging lang gelijk op. Toch had Groesbeekse Boys in het tweede bedrijf enkele grote kansen om tot scoren te komen. Dit gebeurde niet waardoor de 0-0 beginstand ook na negentig minuten op het scorebord stond.

De vele toeschouwers zagen een wedstrijd met vooral veel strijd. De vele duels werden mannelijk maar fair uitgevochten. De scheidsrechter hoefde zelfs geen enkele kaart uit te delen om de wedstrijd tot een goed einde te brengen. Groesbeekse Boys probeerde het Heeswijk met snel combinatievoetbal moeilijk te maken. De gasten concentreerden zich daarentegen op het controleren van de wedstrijd. In de eerste helft speelde dit spel zich vooral op het middenveld af. Gaandeweg de tweede helft schoof het deel waarop gespeeld werd naar de verdediging van Heeswijk. Dit zorgde voor druk op de verdediging van de bezoekende tegenstander. Met een kopbal was Jorn van der Horst voor het eerst dicht bij een doelpunt. Even later werd hij door Stan Janssen vrijgespeeld. Zijn inzet verdween echter van dichtbij over het lege doel. In het restant van de wedstrijd was ook Noek Beers dicht bij een doelpunt. Nadat hij de doelman gepasseerd had schoot hij op doel maar werd de bal van de doellijn gehaald. Aan de andere kant hadden Groesbeekse Boys doelman Mike Verriet en zijn verdediging weinig moeite om de nul vast te houden.

(Bron: Groesbeekse Boys)