About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

20190526 192828Afgelopen zondag stond de eerste competitieronde in de 2de Klasse G op het programma. Heeswijk 1 startte met een thuiswedstrijd tegen DAW uit Schaijk. Onder een heerlijk najaarszonnetje en voor een flinke supportersschare wist de ploeg van trainer Theo van Lieshout de drie punten in Heeswijk te houden, Een prettige start  dus voor Heeswijk dat volgende week op bezoek gaat bij Groesbeekse Boys. Lees verder voor het wedstrijdverslag van onze collega's van Kliknieuws.

Heeswijkse driepunter wordt over de streep getrokken

VV Heeswijk moest thuis spelen tegen DAW Schaijk. “Het was een gelijk opgaande strijd waarin wij de eerste grote kansen kregen en uiteindelijk via een corner de 1-0 maken via Sten van den Berg”, aldus Theo van Lieshout, de trainer van VV Heeswijk. Net binnen het uur spelen tekende Max Sluiter aan voor de 2-0 op aangeven van Stan van de Kuyl. De trainer van DAW Schaijk, Rob van der Ven vond het een matige eerste helft met weinig grote kansen voor beide ploegen. Een aandringend DAW maakte na rust via een hoge bal de van Freek van Boekel de aansluitingstreffer. Daar ging een fout van de Heeswijkse keeper aan vooraf waardoor Mark Megens vrij gemakkelijk binnen kan schieten. In de slotminuten kreeg Heeswijk speler Juul Heerkens een rode kaart omdat hij met een overtreding een aanval van DAW eruit haalde. Van der Ven: “Op basis van inzet, strijd en beleving een verdiende overwinning voor Heeswijk en een slechte start voor DAW.” Van Lieshout: “We weten ondanks de overwinning dat het team nog op veel vlakken zich kan verbeteren zoals meer rust aan de bal krijgen en ten opzichte van elkaar bewegen.”

(Bron: Kliknieuws)