About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

20190526 192828Na een gedwongen pauze van 2 jaar wordt het grootste eendaagse evenement van Heeswijk, Dinther en Loosbroek, de jaarlijkse dorpszeskamp, dit jaar weer op de vertrouwde Pinksterzondag gehouden. Op 5 juni 2022 binden 18 teams de strijd met elkaar aan om de felbegeerde titel en eeuwige roem die je als zeskamp-winnaar toe komt.

In 2019 waren het de ervaren rotten van team Langenhuizen die hun zesde titel veroverden en zij vierden deze nieuwe overwinning dan ook uitbundig! De organisatie is benieuwd of dit ervaren team dit kunststukje 3 jaar later kan herhalen, of dat een ander team de zege opeist. Hoe dan ook belooft het weer een prachtige dag te worden die mogelijk gemaakt wordt door de enthousiaste inzet van deelnemers, vrijwilligers en sponsors!

Op het terrein van VV Heeswijk beginnen de 18 deelnemende teams ’s ochtends om 9.30 uur aan de 7 veldproeven. De ruim 250 deelnemers kunnen de borst natmaken en het publiek krijgt opnieuw een mooi schouwspel voorgeschoteld! Het waterbassin moet dit jaar via een loopmat bedwongen worden en de vertrouwde zeephelling is weer opgenomen in het programma! Daarnaast zijn er weer enkele andere uitdagende stormbanen opgenomen in het spelprogramma en is de RVH-proef opnieuw van de partij, waarbij de teams hun punten via een constructie van touwen en katrollen moeten zien te behalen. Nieuw is de marmotten-ballenbak, waar concentratie, geduld en tactiek belangrijke eigenschappen zijn.

Na deze vermoeiende, maar altijd ook zeer gezellige dag verplaatst het festijn zich ’s avonds naar sporthal De Zaert in Dinther waar om 19.30 uur de afsluitende proef, de playbackshow, begint. Aansluitend vindt in de sporthal ook de loterij en de prijsuitreiking plaats, waarna het feest in volle hevigheid kan losbarsten. Dit gaat dus weer een uiterst gezellige avond worden!

Op sportpark De Balledonk is iedereen vanaf 9.30 uur van harte welkom om de teams gedurende de dag aan te moedigen. De playbackshow ‘s avonds is alleen toegankelijk met een geldig toegangsbewijs. Er zijn slechts beperkt toegangsbewijzen beschikbaar voor de vrije verkoop, dus zorg dat je er snel bij bent! De toegangsbewijzen zijn vanaf 30 mei te koop voor € 5,- bij de kantine van Voetbalvereniging Heeswijk en daarnaast ook direct te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag tot ziens op 5 juni!

Stichting Dorpszeskamp HDL