About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

20190526 192828Eind mei sluit VV Heeswijk het seizoen op ongekend grootse wijze af. Het weekend van 27 tot en met 29 mei staat bol van de activiteiten voor jong én oud. Een feesttent, livemuziek, huldiging van de jubilarissen, we gaan het dat weekend allemaal meemaken. En daar wil je bij zijn!

Twee jaar lang geen nieuwjaarsreceptie, geen vrijwilligersavond en zelfs het 70-jarig jubileum van onze club hebben we in stilte moeten vieren. Maar nu mogen we weer! 

We trappen op vrijdagavond 27 mei, om 19.30 uur, af met een onvervalste feestavond voor al onze leden, Vrienden van Heeswijk, sponsoren en genodigden met hun partners. Op die avond huldigen we onze jubilarissen, reiken we de pluim van de club uit en nemen we in stijl afscheid van oud-voorzitter Peer Verkuijlen én we proosten met elkaar op de 70ste verjaardag van onze voetbalclub. DJ Patjoo draait die avond de platen. Kneiters van toen en nu, de beste meezingers en ongetwijfeld ons clublied zorgen voor een dampende avond om niet snel te vergeten.

Zondag is het tijd voor de festiviteiten rondom de laatste competitiedag. Vanaf 16.00 uur staat Feest DJ Joost achter de draaitafel. Joost neemt ons mee in een wervelende muziekmix, waar de Skihut-hits, Top 40 knallers, R&B-stampers en oldiekrakers ons om de oren vliegen. Probeer maar eens stil te staan. Als klap op de vuurpijl bezoekt dé feestzanger der feestzangers ons sportpark. De talentvolle Jordy van den Boer verhoogt de feestvreugde tot ongekende hoogte.

Laten we er met zijn allen een prachtig feestweekend van maken!