About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

20190526 192828Op 14 en 15 mei 2022 staat VV Heeswijk op tegen kanker. Een weekend lang vragen we aandacht voor deze vreselijke ziekte. We organiseren activiteiten: een wielertocht op zaterdag, wandeltochten van 5 en 10 km op zondag, een fietstocht van zo’n 25 km op zondag en een KiKa-Cup voor kinderen tot 15 jaar op zondagochtend. Zie de poster voor de exacte tijden. Alle activiteiten (met uitzondering van de KiKa-Cup) kosten € 3 per deelnemer en starten allemaal vanaf de voetbalclub. Iedere deelnemer krijgt als dank voor de deelname een consumptie!

Extra activiteiten

Op de voetbalclub is ook een kleur- en schminkhoekje ingericht voor de allerkleinsten en zal er een mooie mascotte rondlopen. Op de zondag is het ook mogelijk om een speciale massage te boeken, verzorgd door mensen van het Netwerk Massage bij Kanker (www.massagebijkanker.nl). 

Daarnaast roepen we alle leden van onze vereniging op een bijdrage te leveren, zodat we samen een mooi bedrag op gaan halen. Samen met de leden zal er tijdens het weekend ook een mooi kunstwerk -een blijvend aandenken- gemaakt worden. Alles met als doel: aandacht te vragen voor kanker en zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek. 

Geld doneren

We halen geld op voor onderzoek naar kanker. Daarom doneren we het geld aan KWF en KiKa. We hebben een actiepagina geopend, waar je nu al geld kunt doneren. Al het opgehaalde contante geld zullen we ook doneren (we verdelen het over beide doelen).  

Klik hier om direct geld te doneren

Tijdens het actieweekend zullen ook op de club donatieboxen staan om contant geld te geven. Alles is vrijblijvend en iedere bijdrage, groot of klein, is er één! 

In de krant

Op 30 maart verscheen er een mooi interview op de voorpagina van De Mooi Bernhezekrant met Kristel en Ilse, twee leden van de organisatie: klik hier om te lezen.

We hopen heel veel mensen te ontmoeten tijdens het actieweekend. Iedereen is van harte welkom!

En heb je vragen of wil je meer weten? Vraag het gerust aan een van ons.

De organisatie:

Anita van Helvoort, Reinier van der Heijden, Kristel van Driel, Sven van Lieshout, Linda van Driel en Ilse Brekelmans (in samenwerking met VV Heeswijk)