Foto SwenVoor het eerste elftal van VV Heeswijk begint zondagmiddag de competitie met de thuiswedstrijd tegen Berghem Sport. Swen van der Pas is de eerste Pupil van de week van dit seizoen en de verdediger van VV Heeswijk F1 heeft er zin in!

Mijn naam is Swen van der Pas, ik speel in de F1 van VV Heeswijk en ik vind het superleuk dat ik de eerste Pupil van de week van dit nieuwe seizoen mag zijn. Ik ben een stoere rechterverdediger en ze komen mij niet zomaar voorbij. We hebben een heel leuk team met fijne trainers en leiders. Ik zit in groep 5 van het Mozaïek en het leukste vak op school is natuurlijk gym! Naast voetballen sla ik graag een balletje bij de tennisclub. Mijn lievelingseten is de spaghetti van ons mam met een glaasje appelsap. Mijn dag is zondag compleet als onze Blauwwitters de 3 punten op De Balledonk houden! Ik wens ze heel veel succes!

Groet Swen