About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

20190526 192828In ons feestweekend speelt ons eerste elftal de thuiswedstrijd tegen SVSSS. Sportvereniging Sport Staalt Spieren zo heet die club voluit, maar belangrijker zijn natuurlijk onze pupillen van de week tijdens deze thuiswedstrijd. En dat zijn ook deze week weer niet de minste. Wij stellen u graag voor aan Jesse van der Steijn en Mink Klein. 

Jesse

Hallo allemaal ik ben Jesse van der Steijn, inderdaad de zoon van Martin en Natasja en broer van Sterre. Jullie kunnen me ook kennen als voetballer van de JO10 waar ik speel als middenvelder. Later wil ik graag profvoetballer worden net als mijn favoriete speler Frenkie de Jong. Als ik niet voetbal, speel ik graag buiten, zit ik op TikTok of speel ik Mario Kart of Fifa. Mijn lievelingseten is kapsalon! Ik heb er zin in dit weekend! Tot zondag! Groetjes Jesse.

Mink

En ik ben Mink! Ik zit in groep 6 van basisschool Het Mozaïek en ook ik wil later heel graag profvoetballer worden. Het lijkt me super om net zo goed te worden als mijn lievelingsspeler Cody Gakpo van de beste voetbalclub PSV. Maar voorlopig maak ik mijn goaltjes in de JO10 waar ik in de spits sta. Verder heb ik als hobby Free Running en ook speel ik graag op de Playstation. Ik houd van een frietje op zijn tijd, mét een frikandelletje en een glaasje cola. Maar eerst gaan we Heeswijk 1 aanmoedigen! Op naar de drie punten! Groetjes Mink Klein