logo vvheeswijk

  • sotk
  • tribune2018
  • vvh1 en tribune
  • vr1kampioen
  • jubilarissen 2018-2019
  • 03
  • HeaderKantine

 

logo-dijkhoff

Cor PasOp 60-jarige leeftijd heeft Wim de strijd tegen zijn ziekte verloren. Een groot verlies voor zijn familie maar ook voor voetbalvereniging Heeswijk. Wim was meer dan 37 jaar aan onze club verbonden. Een fantastische man die zich enorm heeft ingezet op vele terreinen binnen de vereniging. Een vertrouwd gezicht op het sportpark waar iedereen graag mee te maken had en mee overweg kon. In 2009 kreeg Wim zeer verdiend de Pluim van de Club.

 

Heel veel deed Wim vele jaren voor de jeugd. Hij werd jeugdleider en kwam later in het jeugdbestuur. Jeugd was voor Wim heel erg belangrijk.

Wim en Netty overkwam het dramatisch verlies van de twee kinderen Willem en Adri. Dat grote ondraaglijke lijden leek Wim nog extra energie en drive op te leveren om met de jeugd bezig te zijn met op de achtergrond de steun van Netty. Hoeveel respect kun je daarvoor hebben? Dat is niet in woorden te vatten. 

Naast zijn Netty, zoon Robin en zijn werk was de club het andere deel van zijn leven. Zijn inzet voor de jeugd, het opzetten van scheidsrechtercursussen en zelf als scheidsrechter fungeren waren belangrijke werkzaamheden. Maar daar bleef het niet bij. Jarenlang en tot het laatst was Wim leider en assistent-scheidsrechter van het 2e team. Met het kampioenschap in 2014 als hoogtepunt. Ook was hij jaren actief als bestuurslid en medeorganisator van de jaarlijkse Zeskamp.

De laatste tijd ging het steeds moeilijker na een periode met ups en downs. Wim leed veel met zijn ziekte. Maar als het maar enigszins kon stond hij weer op het sportpark. Hij wilde er zijn. 

Boven alles wat hij heeft gedaan, staat vooral wie hij was. Een enorme sympathieke, aardige en lieve man, attent en altijd positief ingesteld, een geweldig persoon. Gelukkig hebben we dat tien jaar geleden ook al tegen hem kunnen zeggen.

Wat zullen we dat gaan missen. 

We wensen Netty, Robin en Jarno en alle naasten heel veel sterkte met het verlies van jullie en onze Wim.

Het afscheid van Wim is op vrijdag 1 mei, om 13.00 uur, in besloten kring in het crematorium in Uden. 

Als eerbetoon zal een erehaag gevormd worden nabij het sportpark de Balledonk. Hierover zal op deze site nog informatie volgen.   

Namens het bestuur, staf en spelers, bestuur Zeskamp, vrijwilligers, leden, stichting vrienden en supporters van VV Heeswijk,

Peer Verkuijlen, voorzitter 

heeswijk 2 kampioen    Heeswijk 2 seizoen 2017 2018

Binnenkort

facebook