logo vvheeswijk

  • sotk
  • tribune2018
  • vvh1 en tribune
  • vr1kampioen
  • jubilarissen 2018-2019
  • 03
  • HeaderKantine

 

logo-dijkhoff

Cor PasTotaal onverwacht is op 29-jarige leeftijd Steven van Dijke overleden. Steven was meer dan 20 jaar lid van onze club. Hij speelde zijn hele jeugd bij Heeswijk en daarna maakte Steven nog velen jaren deel uit van de selectie. De afgelopen 3 jaar speelde hij in de selectie bij Ollandia maar was ook nog trainer van het 3de team van Heeswijk. Steven was een zeer graag geziene gast, een gedreven speler en een goaltjesdief. Dat liet hij ook in Olland goed zien. Maar zeker ook had hij veel humor en was erg in voor gezelligheid. Hij bleef ook de laatste jaren bij Heeswijk komen om daar zijn vele vrienden te treffen.

Zijn plotselinge overlijden is ingeslagen als een bom. Grote verslagenheid, verbijstering en ongeloof. Steven kon als geen ander juist de bredere betekenis van de club tot uiting brengen. Het was bij Steven niet allen voetbal maar ook de sociale vriendschappelijke contacten. Dat blijkt ook uit de vele trouwe vrienden bij de club die Steven ‘prettig gestoord’ willen noemen, “soms op het randje maar een enorme fijne vent met een hart van goud. Een goedzak die we helemaal niet kunnen missen”. Ook kwam zijn sociale kant steeds naar voren als er nieuwe jongens waren. Steven was de eerste die ze erbij betrok. 

Blij was hij met de kans die hij kreeg om een starterswoning te kopen in het plan Rodenburg in Heeswijk-Dinther. Naar volle tevredenheid is hij daar gaan wonen. Daarom des te meer het grote raadsel waarom hij het leven niet meer zag zitten. Je had hem willen helpen. Maar het is onomkeerbaar en de machteloosheid en het onvermogen niets meer te kunnen doen des te zwaarder. 

Het enorme verdriet en de pijn bij de nabestaanden is niet te beschrijven. 

Wij wensen de ouders Margreet en Peter, broer en zus Wouter en Sanne, zijn vriendin Marlon evenals alle directe naasten heel veel sterkte en kracht om het leven verder op te pakken en het verlies een plek te geven. 

Wij zullen Steven niet vergeten, en zijn loyaliteit, humor en liefde missen.

Er zal op vrijdag 17 april afscheid genomen worden in besloten kring waarna Steven een rustplaats krijgt op Natuurbegraafplaats De Maashorst. Over andere vormen van afscheid nemen zal nog nadere berichtgeving op deze site volgen. 

Namens bestuur, vrienden van Steven en leden van Voetbalvereniging Heeswijk

Peer Verkuijlen, voorzitter

 

Binnenkort

facebook