logo vvheeswijk

  • sotk
  • tribune2018
  • vvh1 en tribune
  • vr1kampioen
  • jubilarissen 2018-2019
  • 03
  • HeaderKantine

 

logo-dijkhoff

20190526 192828

Op donderdag 14 november staat de jaarlijkse ledenvergadering op de agenda. Ieder jaar roepen we op om naar de ledenvergadering te komen, maar dit jaar het verzoek om ervoor te zorgen dat het met de benen buiten hangt! We beginnen om 21.00 uur in de kantine.

De ledenvergadering is hét moment om mee te praten, mee te denken en mee te discussiëren over onze voetbalclub.

Dit jaar gaan we dit heel letterlijk doen. Een speciaal agendapunt dit jaar is namelijk; de, te ontwikkelen toekomstvisie van onze club. En iedereen kan letterlijk zijn of haar mening laten horen!

Vooropgesteld; VV Heeswijk is een stabiele, gezellige en gezonde club en dat zal in de nabije toekomst ook wel blijven. Grote zorgen zijn er niet maar toch is het goed om samen te kijken naar waar we als club staan en waar we naar toe willen. En daar hebben we jullie allemaal bij nodig!

Hoe gaan we dit doen? Tijdens de ledenvergadering droppen we stellingen waarop alle aanwezigen met een app op hun telefoon kunnen reageren. Zo krijgen we een goed beeld over hoe er over bepaalde zaken gedacht wordt. Alle meningen worden erbij betrokken en helpen om tot een toekomstvisie te komen die gedragen wordt door al onze leden. Kortom; iedere aanwezige heeft écht direct invloed op de koers die we gaan varen.

Naast meedenken over de toekomst van de club komen er natuurlijk ook andere zaken ter sprake. Bekijk hier de volledige agenda en hier de notulen van de ledenvergadering van vorig jaar. Check voor de volledigheid ook nog het gewijzigde huishoudelijk reglement, het aanname- en alcoholbeleid en het jaarverslag 2018-2019

Wat natuurlijk ook niet ontbreekt is het rondje van de voorzitter! Tot 14 november allemaal!

Binnenkort

15 en 16 juli
Voetbal 2-daagse

facebook