logo vvheeswijk

  • sotk
  • tribune2018
  • vvh1 en tribune
  • vr1kampioen
  • jubilarissen 2018-2019
  • 03
  • HeaderKantine

 

logo-dijkhoff

image1

Op 82-jarige leeftijd is Jo Gordijn toch vrij plotseling overleden. Een groot deel van zijn leven is Jo zeer betrokken geweest bij onze voetbalvereniging. Zijn vrouw Tonnie had niet zoveel met voetbal maar was een grote steun voor Jo. Er wordt afscheid genomen op zaterdag 14 september om 11.00 uur in het Huis van Troost, Prins Willem Alexander Sportpark 1 in Veghel. Iedereen is daarbij welkom.  

Jarenlang was Jo keeper in het eerste team van VV Heeswijk. Met regelmaat werd hij vermeld in de krant vanwege zijn voortreffelijke reddingen. Zijn keeperstalent is goed doorgegeven aan het nageslacht. Zoon Jeroen stond jaren in het doel en inmiddels zijn ook kleinkinderen onder de lat te vinden. De trotse opa was er dan ook graag bij. Afgelopen seizoen en heel veel seizoenen daarvoor was Jo een zeer trouwe supporter en elke zondag langs de lijn te vinden. Ook de kleinkinderen konden op zijn steun langs de lijn rekenen. Ook werd er veel werk door hem verzet. Als vrijwilliger was hij een aantal jaren assistent-scheidsrechter en vele jaren zette hij de lijnen op het veld. Tot voor kort verzamelde hij het oud papier en bracht nog regelmatig uitnodigingen en programmakaartjes rond. We zullen Jo als kritische, vaste supporter langs de lijn en zijn trouwe aanwezigheid en inzet bij de club erg missen. 

Zijn vrouw Tonnie, kinderen met partners en kleinkinderen en alle aanverwanten wensen wij veel sterkte met het verlies van Jo. 

In de plaats van bloemen zal VV Heeswijk een bijdrage doneren aan de Hartstichting. 

Namens het bestuur, jeugdbestuur, vrijwilligers, leden, stichting vrienden en supporters van VV Heeswijk.

Peer Verkuijlen, voorzitter 

Binnenkort

23 januari
Quizavond 3

30 januari
Quizavond 4

7 februari
Finale Quiz

facebook