About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

Mies van SchijndelVan de familie Van Schijndel kwam toch nog onverwacht het droevige nieuws dat Mies van Schijndel afgelopen dinsdagnacht is overleden.
Mies is 74 jaar geworden. Meer dan 44 jaar van zijn leven was hij betrokken bij onze club. De uitvaartdienst vindt plaats op maandag 14 januari om 10.30 uur in de Heilige Willibrorduskerk in Heeswijk. Er is gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen op vrijdag 11 januari van 19.00 tot 21.00 uur.
 

Hoewel Mies pas lid werd toen hij 30 jaar was en ook maar erg kort voetbalde was Mies vooral actief ‘rond het veld’. Zijn passie lag bij de club en daar deed hij veel voor. Na een periode als jeugdleider werd hij jeugdvoorzitter en negen jaar later werd Mies voorzitter.
Twaalf jaar vervulde hij die functie. In 1998 werd door Mies een vernieuwde accommodatie geopend. Voor zijn inzet werd Mies benoemd tot “Lid van Verdienste”. Na zijn voorzitterschap bleef Mies actief met de website, standenlijsten, als fotograaf en andere werkzaamheden. In een interview gaf hij aan ‘ik voel me betrokken bij de club en zie het als een leuke hobby’. In 2004 kreeg Mies ook nog de waardering “Pluim van de Club” uitgereikt. We zullen Mies ook als vaste supporter langs de lijn en zijn trouwe aanwezigheid en inzet bij de club erg missen.
Zijn vrouw Maria, kinderen met partners en kleinkinderen, de vele broers en zussen en alle aanverwanten wensen wij veel sterkte met het verlies van Mies.

Namens het bestuur, jeugdbestuur, vrijwilligers, leden, stichting vrienden en supporters van VV Heeswijk.
Peer Verkuijlen, voorzitter