Beste en gewaardeerde sponsoren, vrienden en vrijwilligers van Voetbalvereniging Heeswijk,

Wij hebben u uitgenodigd voor iets dat een mooie avond zou moeten worden met als hoofdgast Frits van Eerd, op vrijdag 2 maart. Tot onze zeer grote spijt en nog veel groter verdriet moeten wij u melden dat deze avond niet door kan gaan. Een meest denkbare dramatische reden is de aanleiding.

Gisteren (donderdag) aan het einde van de dag bereikte ons het bericht dat een jonge selectiespeler van 21 jaar door zelfdoding is overleden. Wij zijn zeer verslagen. Spelers, staf, bestuur en alle andere betrokkenen binnen de vereniging zijn zwaar aangeslagen. Wij beseffen dat het voor de directe familie, ouders, grootouders, broer en zus, vrienden en alle naasten en nabestaanden een vreselijke gebeurtenis is. Wij leven zeer met allen mee.

Uit respect en medeleven zijn alle activiteiten binnen de vereniging vanaf heden en het komende weekend afgelast. Vanzelfsprekend gaan wij ervan uit dat daar begrip voor is.

Namens het bestuur van Voetbalvereniging Heeswijk,

Peer Verkuijlen, voorzitter