Stef Sijbers (46) wordt per augustus 2018 de nieuwe hoofdtrainer van onze voetbalvereniging. Sijbers is de opvolger van Marc van de Ven die in 2018 na vijf seizoenen Heeswijk gaat verlaten. Ons vaandelteam speelt al enkele jaren in de 2de klasse KNVB en wil zich daar zeker in blijven manifesteren, waarbij stiekem ook wel gedacht wordt aan promotie. Iets dat al een paar keer net niet lukte.

Er was erg veel belangstelling voor de functie van hoofdtrainer bij VV Heeswijk. “Veel serieuze en zeer geschikte kandidaten”, volgens voorzitter Peer Verkuijlen. Na een zorgvuldige selectieronde kwam Stef Sijbers, op dit moment hoofdtrainer bij 1e klasser SV Venray, als meest passende kandidaat naar voren. Sijbers heeft een flink aantal jaren ervaring als hoofdtrainer, naast drie jaar bij SV Venray onder andere meerdere jaren bij TOP Oss, Sparta’25 en HVCH. In zijn jongere jaren speelde Sijbers nog even als profvoetballer en enkele jaren bij clubs in de Hoofdklasse.

De nieuwe hoofdtrainer en voorzitter Peer Verkuijlen benadrukken met veel vertrouwen een goede samenwerking tegemoet te zien.