About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

20190526 192828

Het voetbalseizoen zit erop! Er viel weer genoeg te genieten. Heeswijk 1 handhaafde zich, Heeswijk 6 was een grote hit op de socials, net als Heeswijk 9 trouwens en ons eerste vrouwenelftal promoveerde naar de Tweede Klasse. En dan hebben we het nog niet eens over al die kampioenen in onze jeugdafdeling. Kortom het was in vele opzichten een topseizoen.

Maar zo’n succesvol seizoen heeft natuurlijk ook zo zijn sporen achtergelaten… En daar willen we, MET JULLIE, op een leuke, gezellige wijze wat aan doen. 

Op zaterdag 8 juli, is de eerste GROTE VV HEESWIJK KLUSDAG. Van 9.00 tot 12.00 steken we met iedereen die wil de handen uit de mouwen. Het instapniveau is laag. Deze ochtend gaan we snoeien en onkruid wieden! Heb je wat snoei- of tuingereedschap neem dat dan zeker mee! Voor koffie en een versnapering wordt gezorgd.

Het zou super tof zijn als we er een mooie en productieve ochtend van maken met veel van onze leden! Dus; kom gezellig met je hele team met de snoeischaar in de aanslag naar ons sportpark en help mee om de basis te leggen voor komend seizoen!

Meld je wel ff aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Thanks!