About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

20190526 192828

Afgelopen week werd er in de kantine van VV Heeswijk geproost op het nieuwe jaar tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Het was zoals altijd een meer dan gezellig samenzijn. Er werd gevoetbald door het 35+ team dat het opnam tegen hun kinderen. Mooie woorden waren er van voorzitter Maarten Lucius, die het afgelopen jaar doornam, de jubilarissen in het zonnetje zette en de Pluim van de Club uitreikte aan supervrijwilliger Erik Aarts.

De uitreiking van de Pluim van de Club is altijd het hoogtepunt tijdens de nieuwjaarsreceptie. Dit jaar ging deze eer dus naar Erik Aarts. En zwaar terecht als we kijken naar zijn cv. Erik was en is onder meer jeugdleider en -trainer, was voorzitter van het jeugdbestuur, bestuurslid en vicevoorzitter van VV Heeswijk, is lid van de onderhoudsploeg en leider bij het 1ste elftal.

Ook was er aandacht voor de nodige jubilarissen. Tien leden werden gehuldigd vanwege hun 25-jarig lidmaatschap. Danny Aarts, Wouter van Dijke, Niels van den Berg, Rutger van der Burgt, Gerwin Hulsen, Lars Nuy, Arno Olivier, Eric Nuy, Roy van der Heijden en Jacco van der Meijden ontvingen naast mooie woorden onder meer een bos bloemen en een VV Heeswijk-klok. 

Sjors Snelders, Erwin Konings, Coen van der Heijden, Reinier van der Heijden en Maarten Lucius waren de jubilarissen die al 40 jaar lid zijn en Bertus van der Pas, Frits Verhagen en AndrĂ© Langenhuijsen werden gehuldigd omdat ze maar liefst 60 jaar lid zijn van VV Heeswijk. Verder werd er stilgestaan bij het vertrek van Mariette van der Pas uit het hoofdbestuur. Jet was jarenlang een vertrouwd gezicht als secretaris. Samen kijken we uit naar een sportief 2023.