About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

20190526 192828

Na twee seizoenen komt er na dit seizoen een einde aan het tweede dienstverband van trainer Theo van Lieshout bij VV Heeswijk. De oefenmeester keert volgend seizoen terug bij RKSV Rhode. ‘Na lang twijfelen heeft Theo besloten om aan een nieuwe termijn als hoofdtrainer van Rhode te beginnen. Wij vinden dat ontzettend spijtig maar respecteren zijn keuze’, aldus VV Heeswijk-voorzitter Maarten Lucius. Voor volgend seizoen zoekt Heeswijk dus een nieuwe hoofdtrainer. Belangstellenden kunnen zich melden bij de voorzitter; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Theo van Lieshout was bezig aan zijn tweede periode als trainer van VV Heeswijk. Hij volgde in augustus 2021 Stef Sijbers op nadat hij eerder tussen 2003 en 2007 voor de groep stond in Heeswijk. Vorig seizoen eindigde Van Lieshout met het eerste elftal van VV Heeswijk op een zesde plek in de Tweede Klasse en ook dit jaar draait de ploeg bovenin mee.

Zowel voorzitter Lucius als scheidend trainer Van Lieshout kijken vol vertrouwen naar het restant van het huidige voetbalseizoen. ‘We werken hier in Heeswijk met een talentvolle, gretige groep waar we voor het hoogst haalbare gaan en ik heb het uitstekend naar mijn zin. Het was een moeilijke keuze maar ik heb er uiteindelijk voor gekozen om deze mooie club aan het einde van het seizoen te verlaten’, besluit Van Lieshout.