About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

20190526 192828In 2010 werden door onze vereniging obligaties uitgegeven omdat we financiële steun nodig hadden voor de noodzakelijke nieuwbouw en verbouw van onze accommodatie. Er werden bijna 500 obligaties van elk €100 uitgegeven. Wij zijn de obligatiehouders nog steeds dankbaar voor de steun. Daarmee werd niet alleen de uitvoering van onze plannen mede mogelijk gemaakt maar ook een groot enthousiasme en binding met onze club getoond. Deze week heeft de laatste trekkingsronde plaats gevonden bij Notaris Dielissen. 

Hieronder de nummers die getrokken zijn tijdens de laatste ronde:

Obligaties

Wij bedanken iedereeen die deze obligatie uitgifte tot een succes heeft gemaakt en natuurlijk ook een dankwoord aan Notaris Dielissen.

De namen van de obligatiehouders met de getrokken nummers zijn bekend. Deze ontvangen een brief waarna door het bestuur contact opgenomen zal worden om de verdere afwikkeling te bespreken.

Voor nader contact: Tom Vermeulen; (0413) 29 29 52 of 06 29571479, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.