20190526 192828Voetbalvereniging Heeswijk is voor het seizoen 2022/2023 op zoek naar een verzorger (M/V) voor de selectie. Als verzorger ben je onderdeel van een enthousiaste groep voetballers en werk je nauw samen met de technische staf. Je hebt de beschikking over een eigen verzorgingsruimte met voldoende faciliteiten.

De taken van de verzorger zijn onder meer het verzorgen en het behandelen van blessures voor en na trainingen en voor en na wedstrijden. De selectie van Heeswijk traint op dinsdag- en donderdagavond en speelt haar wedstrijden op zondagmiddag.

Heb je interesse maar een ander idee over de invulling dan valt daar altijd over te praten. Ben je bijvoorbeeld wel doordeweeks beschikbaar maar niet op zondagen, dan gaan we daar uitkomen.

Ook willen we als vereniging graag meedenken als het gaat over opleidingen en/of cursussen.

Lijkt de taak van verzorger van de selectie van VV Heeswijk jou wat of heb je vragen? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.