20190526 192828Vandaag bereikte ons het trieste nieuws dat Stef van Nuland is overleden. Stef heeft lang en dapper gestreden, maar hij heeft de strijd tegen zijn ziekte niet kunnen winnen. Als club zijn we dankbaar voor het feit dat we hem in december nog hebben kunnen en mogen huldigen vanwege zijn 25-jarig lidmaatschap van onze voetbalclub. Het was een prachtige en waardevolle avond waar anekdotes werden opgehaald en waar Stef zichtbaar van genoot.

Stef was dus ruim 25 jaar lid van VV Heeswijk. Hij is altijd een graag geziene gast geweest op ons sportpark. Zowel op het veld als daarnaast. Naast zelf voetballen, was Stef een zeer gewaardeerde vrijwilliger. Stef was jarenlang jeugdleider, scheidsrechter en zette zich vrijwillig in op de zaterdagochtenden binnen onze jeugdafdeling. Altijd in voor een praatje, altijd in voor een dolletje.

De laatste jaren ging het slechter met de gezondheid van Stef, maar de band met Heeswijk is altijd sterk gebleven.

Stef we gaan je ontzettend missen.

We wensen Mara, dochter Suze, familie en vrienden van Stef alle kracht en sterkte toe in deze zware tijd.

Namens leden, vrienden en sponsoren van VV Heeswijk,

Maarten Lucius