About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

20190526 192828De bal rolt inmiddels alweer wat weekjes en dat doet ons allemaal ontzettend goed. De eerste bekerwedstrijden zijn gespeeld, de eerste goals zijn gemaakt en de competitiestart staat voor de deur. Mooi om te zien dat het allemaal weer kan. Ook dat de samenleving steeds verder opengaat is natuurlijk positief. Vanaf dit weekend kan er weer wat meer, maar er zijn nog altijd zaken waar we rekening mee moeten houden. Wat dat precies inhoudt, lees je hieronder, in een bericht van onze voorzitter Maarten Lucius. 

Beste leden, vrienden, sponsoren en bezoekers van VV Heeswijk

We mogen weer!!
Nog even en dan gaat de samenleving nog meer open. Komende zaterdag 25 september, bij de start van het competitievoetbal, gaat er weer wat veranderen. Zo is er geen beperking meer in het aantal bezoekers langs de lijn en ook het afstand houden van 1,5 meter tot elkaar is niet meer nodig. Iedereen mag weer naar de club komen om zijn of haar team aan te moedigen en om gezellig samen te komen op ons sportpark.  Met elkaar dus weer genieten van al het moois dat voetbal te bieden heeft, op het veld, langs de lijn, in de kantine en op het terras…

Onze sportkantine
Ook voor de horeca vervalt de 1,5 meter vanaf 25 september 2021. Onze sportkantine valt onder de horeca. Daarom heb je wel een coronatoegangsbewijs nodig om te mogen verblijven in onze kantine, die dus wordt gezien als horecagelegenheid. Er is geen bewijs nodig voor het gebruik van het terras en het afhalen van eten en drinken.

Respect
We kunnen uiteraard niet anders dan de regels volgen die door de rijksoverheid en de KNVB zijn bepaald. Daarnaast willen we niemand buitensluiten en respecteren we ieders privacy. In goed overleg met RKSV Avesteyn hebben we beide hetzelfde standpunt ingenomen. We willen aan iedereen vragen om zijn/haar eigen verantwoordelijkheid te nemen bij een bezoek aan ons sportpark en kantine en daarmee de maatregelen te respecteren. 

Wellicht ten overvloede: blijf thuis bij klachten en laat je zo nodig testen!

We vertrouwen op ieders begrip en samen zien we uit naar een mooi voetbalseizoen.

 

Met vriendelijke groet,

Maarten Lucius,

Voorzitter | VV Heeswijk