logo vvheeswijk

  • sotk
  • tribune2018
  • vvh1 en tribune
  • vr1kampioen
  • jubilarissen 2018-2019
  • 03
  • HeaderKantine

 

logo-dijkhoff

20190526 192828'Normaal’ gesproken waren we in deze periode lekker aan het voetballen en hadden we het gezellig met elkaar na de wedstrijd in de kantine. Gewonnen of verloren, het maakt niet uit, lekker sporten, elkaar treffen en gezellig buurten. Dat is wat we missen en dat zullen we nog even vol moeten houden. ‘Normaal’ komt weer terug. Achter de schermen zijn we druk bezig om ervoor te zorgen dat we het seizoen 2021/2022 ‘gewoon’ kunnen opstarten. 

Jammer dat veel activiteiten de afgelopen periode en ook de komende maanden geen doorgang kunnen vinden. Geen competitiewedstrijden, geen Quiz in 2021, geen Dorpszeskamp in 2020 en 2021, geen 7x7-toernooi en er was ook geen Algemene Ledenvergadering in het najaar van 2020. 

Maar goed nieuws; die Ledenvergadering gaat er nu komen! En wel op 21 april aanstaande. Die is nodig, onder meer omdat we een nieuwe voorzitter willen kiezen. 

Fysiek bij elkaar komen in de kantine zit er niet in en dus gaan we voor een digitale variant. We nodigen alle leden van onze voetbalclub bij deze uit. Via TEAMS bespreken we de huidige stand van zaken rondom onze voetbalclub. Alle zaken die besproken moeten worden zoals de financiële situatie komen aan bod. Belangrijkste punt is de op handen zijnde voorzitterswissel. 

Nieuwe voorzitter - Onze voorzitter Peer Verkuijlen kondigde al eerder aan om te stoppen als voorzitter van VV Heeswijk. Als opvolger van Peer wordt door het bestuur Maarten Lucius voorgedragen als nieuwe voorzitter. Na bijna 14 jaar een nieuwe voorzitter is wel een moment om alle leden bij te betrekken en over te laten stemmen. 

De komende weken word je via deze website op de hoogte gehouden van alles wat je moet weten over de Ledenvergadering. Wil je je nu alvast aanmelden, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan een link terug voor de TEAMS-vergadering. Hopelijk tot dan en houd onze site in de gaten voor meer informatie.   

Namens het bestuur.

Binnenkort

facebook