About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

Tim Heesakkers

Eén van de leukste commissies van onze voetbalclub is op zoek naar nieuwe leden. Onze evenementencommissie, die jaarlijks activiteiten als de Kerstbingo, Sinterklaasavond, de Jeugdzeskamp en de Seizoensafsluiting organiseert, kan nieuwe, enthousiaste, meedenkende leden gebruiken! Lijkt het je wat!? Lees dan vlug verder en meld je aan!  

Al jaren organiseert de evenementencommissie de leukste activiteiten die onze voetbalclub nóg gezelliger maken. De commissie is op zoek naar enthousiaste nieuwe leden, met hart voor de club, die het leuk vinden om dingen te organiseren voor alle leeftijdscategorieën binnen onze voetbalclub. Naast de bovenstaande evenementen, zijn nieuwe ideeën voor gezellige activiteiten natuurlijk altijd meer dan welkom!

Vier tot zes keer per jaar komt de evenementencommissie bij elkaar en eens in de twee jaar is er een gezellig etentje met de commissie (betaald door het hoofdbestuur ?).

Geen lid van onze voetbalclub, maar toch interesse om de evenementencommissie te versterken? Ook dat kan! Interesse? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..