About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

20190526 192828Na een mooi seizoenseinde, waarin het kampioenschap overtuigend werd behaald, stond een kampeerweekend gepland. Dit is het laatste seizoen dat deze club dames en heren samenspeelt. Volgend seizoen start namelijk de samenwerking met Avesteyn. De kern van dit team speelt al samen sinds de mini’s en ook het trainersgilde is sinds die tijd grotendeels actief. In de afgelopen zeven jaar is een hecht collectief ontstaan; met niveauverschillen qua voetbal maar met respect voor elkaars kwaliteiten en verbeterpunten, ofwel een mooi stel samen!

Zaterdag aan het begin van de middag meldden de kids zich aan de Fokkershoek. De slaapspullen werden in gereedheid gebracht en de zwemvijver en de goaltjes werden goed gebruikt.
Kids kregen de opdracht om een act in te studeren voor de ouders en broertjes en zusjes die een paar uur later zouden verschijnen. Dit werd een boeiend optreden welke welverdiend applaus ontving.

De vier bbqs bewezen dienst en inmiddels waren alle ouders en broertjes en zusje verschenen en de gezelligheid kon beginnen. De trainers werden in het zonnetje gezet en het kampvuur ontstoken. Na enkele potjes levend stratego vertrokken de ouders en broertjes en zusjes en startte de nachtactiviteit: een tocht door nachtelijk Heeswijk. Met name de bossen rondom de Kersouwe waren angstaanjagend in het donker mede door enkele onverwachte gasten in de bossen.

Bij het kampvuur werd nog even nagepraat en daarna de bedjes opgezocht. De volgende ochtend sliepen de kiddos aardig uit en werd gezamenlijk ontbeten. Daarna een bootcamp met afsluitend een frisse ochtendduik. Langzaamaan werden de kids richting het middaguur weer opgehaald en keerde de rust op de Fokkershoek terug.

Allen dank voor een prachtig weekend met heel veel lol en gekkigheid. Het waren zeven mooie jaren! Op naar SJO HaDee!!