About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

20190526 192828Na een mooi seizoenseinde, waarin het kampioenschap overtuigend werd behaald, stond een kampeerweekend gepland. Dit is het laatste seizoen dat deze club dames en heren samenspeelt. Volgend seizoen start namelijk de samenwerking met Avesteyn. De kern van dit team speelt al samen sinds de mini’s en ook het trainersgilde is sinds die tijd grotendeels actief. In de afgelopen zeven jaar is een hecht collectief ontstaan; met niveauverschillen qua voetbal maar met respect voor elkaars kwaliteiten en verbeterpunten, ofwel een mooi stel samen!

20190526 192828Zaterdag was weer eens zo’n pot dat een verslagje verdient. Onze helden van de JO11 laten wekelijks mooi spel zien. Ook op de trainingen zien we de nodige progressie en ook een hele hoge opkomst. Dat kan ook niet anders bij zo’n leuk clubje spelers en speelsters. Daar wil je bij zijn!

 

Poule uitslagen

 

Poulestand

 

20190526 192828Terwijl de bladeren aan de bomen bruin kleuren, het vroeger donker wordt en de temperatuur daalt, verkeert onze JO11 in zomerse sferen. Sinds dit weekend lopen de mannen er heerlijk zomers bij in hun nieuwe tenues en bijpassende voetbaltassen geschonken door Son of a Beach. VV Heeswijk dankt Lukki Janssen voor de sponsoring! De boys kunnen er weer tegenaan!