logo vvheeswijk

  • 03
  • Jeugdig publiek
  • Heeswijk1
  • HeaderMini's
  • HeaderKantine
  • HeaderMini'sSOTK
  • MC1 Kampioen 2014-2015

 

logo-dijkhoff

Pupil van de week

Bij iedere thuiswedstrijd van Heeswijk 1 mag een van onze pupillen ´Pupil van de week´ zijn. Je mag dan een kijkje achter de schermen nemen bij een wedstrijd van het eerste elftal. Je mag bijvoorbeeld bij de besprekingen, de warming up en de wedstrijd zijn. Ook mag je samen met de teams het veld opkomen en mee de aftrap doen! De pupil van de week wordt begeleid door Mari Manders.

Pupil van de week 1 april 2018: Tijl Verhoeven

Pupil TijlDeze zondag speelt Heeswijk 1 thuis tegen EVVC 1. Tijl Verhoeven is Pupil van de week en stelt zich vast voor: “Ik ben dus Tijl Verhoeven en ben 8 jaar en ik speel in de supermooie F2 met hele fijne leiders. Ik ben meestal de keeper of ik verdedig op rechts. Ik zit op de Bolderik in groep 5 bij de lieve juf Peet.

Lees meer...

Pupil van de week 4 maart 2018: Hugo Dobbelsteen

Pupil HugoDeze zondag speelt Heeswijk 1 thuis tegen Volharding 1. Hugo Dobbelsteen is Pupil van de week en stelt zich vast voor:

"Ik ben dus Hugo Dobbelsteen, ben 8 jaar en speel in de mooie en leuke F2. Ik ben rechterverdediger, maar kan op het middenveld ook goed uit de voeten. Net als mijn meeste voorgangers zit ik ook op de beroemde school ('t Mozaïek) met de inmiddels beroemde juffen Chrissy en Kim, in groep 5.

Lees meer...

Pupil van de week 22 april 2018: Hugo Dobbelsteen

Pupil HugoDeze zondag speelt Heeswijk 1 thuis tegen SSS'18 1. Hugo Dobbelsteen is Pupil van de week en stelt zich vast voor: “Ik ben dus Hugo Dobbelsteen, ben 8 jaar en speel in de mooie en leuke F2. Ik ben rechterverdediger maar kan op het middenveld ook goed uit de voeten.

Lees meer...

Binnenkort

facebook