About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

Foto Hoofdtrainer Vrouwenvoetbal TimHet voetbalseizoen 2017/2018 loopt op zijn eind. Voor de vrouwen van RKSV Avesteyn en Voetbalvereniging Heeswijk was het een bijzonder seizoen. Voor het eerst speelden zij in samenwerkende teams: een eerste en een tweede team. Deze samenwerking verloopt positief, zowel tussen beide verenigingen, de speelsters als ook op sportief gebied. Met ingang van het nieuwe seizoen zal een nieuwe hoofdtrainer de gehele vrouwenselectie gaan trainen: Tim van Laarhoven.

Prestaties

De vrouwenteams presteren direct het eerste seizoen goed. Het tweede elftal, onder leiding van Tianka van den Akker, is in de subtop geëindigd. Het eerste elftal is nog volop in de race om kampioen te worden en daarmee te promoveren naar de derde klasse. Op 17 juni om 12.00 uur is de kampioenswedstrijd bij VV Heeswijk. De nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen, Tim van Laarhoven, is op dit moment trainer van de vrouwen van VV Helvoirt, die uitkomen in de derde klasse. Tim: “Ik heb ontzettend veel zin om met deze leuke en talentvolle groep aan de slag te gaan!”

Welkom!

De vrouwen zijn het afgelopen seizoen samengegaan. Een seizoen daarvoor zijn de meidenteams al in samengestelde teams gaan voetballen, net zoals de Vrouwen 30+. Dankzij de samenwerking tussen de beide verenigingen kunnen de meiden met meiden in hun eigen leeftijdscategorie voetballen. Voor de vrouwen geldt dat zij nu de keuze hebben om meer recreatief of meer prestatief te voetballen. Heb jij ook zin om te gaan voetballen? Je bent altijd welkom om te komen kijken of om mee te trainen. Neem gerust contact op met Anouk Dijkhoff (06 23725205) of Kristel van Driel (06 10715416) voor meer informatie.