19-01-2020:Heeswijk DAW: 1-0Het negende elftal van voetbalvereniging Heeswijk speelt sinds afgelopen weekend in prachtige nieuwe tenues gesponsord door Pas Banden en Accu's uit Heeswijk-Dinther. Op de foto stralen de mannen van Heeswijk 9 én leider Han van der Loo samen met Joost van der Pas van Pas Banden en Accu's. En de lachen op de gezichten bleven de rest van de dag, aangezien in de nieuwe tenues de eerste zege van het seizoen werd geboekt.

Van der Pas Banden en Accu's is een begrip in Heeswijk-Dinther en ver daarbuiten en is meer dan alleen een autobandenexpert. Het is dé specialist op het gebied van banden voor personenauto’s, bestelwagens, caravans, trucks, industriële en landbouwvoertuigen. Kortom: als er een band onder zit, weet Pas Banden en Accu's er iets van en kunnen ze het leveren.

Maar Van der Pas Banden en Accu’s is veel meer dan alleen een full-service bandenexpert. U kunt bij hen terecht voor alle aan banden gerelateerde services. Van der Pas Banden en Accu’s lijnt uw voertuig uit en biedt opslag aan voor uw zomer- en winterbanden. Klanten in de hele regio Heeswijk-Dinther, Uden, Schijndel, Veghel, Sint-Oedenrode, Oss, Sint-Michielgestel, Boxtel, Vught en Den Bosch kunnen bij het bedrijf terecht.

VV Heeswijk is er ontzettend blij mee dat Heeswijk 9 er weer prachtig bijloopt en hoopt op veel mooie wedstrijden in de nieuwe wedstrijdtenues. Van der Pas Banden en Accu's bedankt voor de sponsoring en voor de betrokkenheid bij onze voetbalclub.