20190526 192828Na drie seizoenen komt er, na dit seizoen, een einde aan de samenwerking tussen VV Heeswijk en hoofdtrainer Stef Sijbers. Beide partijen kijken met tevredenheid terug op de samenwerking en gaan in goed overleg uit elkaar. “We willen beiden voorkomen dat de motivatie, frisheid en de uitdaging mogelijk minder zouden worden” verklaren Sijbers en VV Heeswijk-voorzitter Peer Verkuijlen in een eerste reactie. Door het vertrek gaat VV Heeswijk voor het komende seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Belangstellenden kunnen zich melden bij de voorzitter (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

Het is tot dusverre een bijzonder en lastig dienstverband geweest, stellen Verkuijlen en Sijbers. De coronacrisis werpt een grote schaduw over het afgelopen seizoen én over de huidige voetbaljaargang. Ondanks dat, kijken beiden heren toch met tevredenheid terug op dat deel van de samenwerking sinds 2018 dat er wel normaal gevoetbald kon worden. Echter los daarvan is in goed onderling overleg besloten om na dit seizoen niet samen verder te gaan. 

Zowel hoofdtrainer Sijbers als voorzitter Verkuijlen hopen dat er 2021 snel weer gevoetbald kan worden. En het is dan vanzelfsprekend dat er samen, met volle inzet, nog een mooi gedeelte van het seizoen afgemaakt of herstart zal worden.