Heeswijk viert de 1 0 kopieHeeswijk in slotfase langs SSS'18
Heeswijk won afgelopen zaterdag van koploper SSS '18 uit Overloon. In de absolute slotfase van de wedstrijd was Danny Aarts de gevierde man.
Meer foto's ( door Hans Heesakkers )

Door de nederlaag van vorige week tegen nummer 2 Helvoirt, voor Heeswijk noodzaak om weer punten te pakken. Met een heerlijk voorjaarszonnetje op Sportpark de Balledonk was het dit keer koploper SSS’18 dat op bezoek kwam.

In de eerste helft vooral veel strijd van twee kanten en weinig goed voetbal. Het veld was hobbelig en daardoor lastig bespeelbaar, toch maakten beiden ploegen er een interessante wedstrijd van. SSS spits Koen Verlinden zag zijn doelpunt afgekeurd worden wegens buitenspel, waar Gerke van de Akker in kansrijke positie niet goed kon afdrukken, na een goede actie van Max Sluiter.

In de tweede helft wederom veel strijd en naarmate de wedstrijd vorderde werd SSS gevaarlijker. In de laatste 20 minuten was Niek van Zutphen een grote sta in de weg voor de mannen uit Overloon. Heeswijk-goalie van Zutphen leek met 5/6 fantastische reddingen een punt te pakken voor de Heeswijkers, Danny Aarts dacht daar echter anders over. In de 92eminuut viel alsnog de 1-0. Max Sluiter ging goed door op rechts en gaf strak voor op de ingelopen Gerke van de Akker. De ervaren van de Akker las de situatie perfect en met een handig overstapje liet hij de kans aan Danny Aarts die met een droge schuiver de eindstand bepaalde.