• vvh1 en tribune

ST Avesteyn Heeswijk MO11 1 kopieIn september is een nieuw meisjes team gestart in de competitie van voetbalverenigingen Heeswijk en Avesteyn. 9 en 10-jarigen zijn samen met hun leidsters en trainsters gestart met beker- en competitiewedstrijden. Met een 4de plek in de competitie en een plek in de halve finale van de beker mogen wij super trots zijn op hen!

Een nieuw team erbij betekent ook nieuwe tenues. In navolging van het dames 1 team heeft ook dit team het nieuwe tenue mogen presenteren. Dankzij de sponsoren ChristelCoaching, taxibedrijf van Lieshout en EDeck schilderwerken is dit mogelijk gemaakt.

Op deze laatste, erg frisse, speeldag voor de winterstop werden Christel van der Heijden, Marie-José van Lieshout en Emiel Deckers bedankt voor hun bijdrage. Met deze nieuwe tenues kan het team weer enkele jaren goed voor de dag komen op het veld.

Ben je nu zelf tussen de 9 en 11 jaar en heb je eigenlijk stiekem wel eens zin om met ons mee te trainen? Kom dan gerust een keer mee trainen op dinsdag tussen 18.30-19.30u (VV Heeswijk) of op donderdag tussen 19.00-20.00u (R.K.S.V. Avesteyn).

31 augustus:
vv Heeswijk Loop