About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

20190526 192828Zaterdag was weer eens zo’n pot dat een verslagje verdient. Onze helden van de JO11 laten wekelijks mooi spel zien. Ook op de trainingen zien we de nodige progressie en ook een hele hoge opkomst. Dat kan ook niet anders bij zo’n leuk clubje spelers en speelsters. Daar wil je bij zijn!

 

Poule uitslagen

 

Poulestand

 

20190526 192828Terwijl de bladeren aan de bomen bruin kleuren, het vroeger donker wordt en de temperatuur daalt, verkeert onze JO11 in zomerse sferen. Sinds dit weekend lopen de mannen er heerlijk zomers bij in hun nieuwe tenues en bijpassende voetbaltassen geschonken door Son of a Beach. VV Heeswijk dankt Lukki Janssen voor de sponsoring! De boys kunnen er weer tegenaan!

20191103Heeswijk Volkel 12Na Heeswijk 9 en Heeswijk 7 lopen ook de boys en girls van de JO11-1 er weer prachtig bij de komende seizoenen. Autobedrijf Minnaar schittert sinds vorige week op de borst van dit talentvolle en enthousiaste jeugdteam van VV Heeswijk. Autobedrijf Minnaar is al meer dan 30 jaar dé specialist in in- en verkoop van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. VV Heeswijk is ontzettend blij met Autobedrijf Minnaar als sponsor en we hopen op mooie, sportieve en succesvolle seizoenen in de nieuwe tenues.