Cor PasHet eerste vrouwenelftal van Avesteyn/Heeswijk staat vanaf komend seizoen onder leiding van Alex van Lieshout. De 46-jarige oefenmeester neemt het stokje over van Tim van Laarhoven die eerder bekend maakte, na drie seizoenen, te stoppen als hoofdtrainer.

Alex van Lieshout is geen onbekende voor onze voetbalclub. Twee jaar geleden was hij namelijk nog trainer van MO19 van Avesteyn/Heeswijk. De afgelopen vier jaar was Alex trainer van de vrouwenselectie van EVVC en was hij in Vinkel coach van Vrouwen 1. Met dat elftal werd hij vorig jaar kampioen en promoveerde, net als onze dames, naar de derde klasse. 

Vanwege zijn verleden is zijn huidige stap, van Vinkel terug naar Heeswijk-Dinther, een logische: “Ik zie het als een mooie uitdaging om de drie vrouwenteams nog dichter bij elkaar te brengen en om het niveau van VR1 met goed en verzorgd voetbal naar een hoger niveau te tillen.”

We wensen Alex alvast heel veel succes voor aankomend seizoen en willen via deze weg ook Tim bedanken voor zijn inzet voor de vrouwenteams in de afgelopen jaren.