• vvh1 en tribune

MO11 NK kopieAfgelopen 16 juni was het zover! 9 enthousiaste meiden, 2 enthousiaste trainsters/ leidsters en vele ouders, broertjes en zusjes vertrokken om 7.30u naar Alliance ’22 (Haarlem) voor het NK van MO11.

In de ochtend werden in vier poules per poule drie wedstrijden van 2x 11 minuten gespeeld.

Onze meiden werden wat overrompeld door de kwaliteiten en fysieke mogelijkheden van de tegenstanders, maar ze lieten zich niet van de wijs brengen en voetbalden zo goed als ze konden. Helaas zat winst er niet in bij deze wedstrijden, waardoor we met de laatste plek in de poule mochten toetreden in Categorie IV.

Na een goede lunch, die prima was verzorgd, konden de meiden weer aan de bak. Kop op en gaan met die banaan!

Al snel werd na de 1e wedstrijd duidelijk dat dit ons beter gezind was. Met twee keer winst zijn de meiden kampioen geworden in deze categorie!

Met een mooie kampioensschaal, én tevreden gezichtjes, vertrok de stoet om 17.00u weer huiswaarts.

Een sportieve dag werd zo op een super leuke manier afgesloten!

Zowel vv Heeswijk als Avesteyn mogen trots zijn op deze meiden die sinds dit seizoen samen voetballen. Op naar een nieuw seizoen in de MO13!

Schaal MO11 kopie