20190526 192828Zondag staat er opnieuw een thuiswedstrijd voor ons eerste elftal op het programma. Vorige week werd Venhorst verslagen mét twee pupillen van de week. En dus hebben we besloten om ook komend weekend twee pupillen van de week in te zetten. Als dat helpt om tegen Venhorst drie punten in de wacht te slepen, dan moet het ook werken tegen Prinses Irene. Onze geluksbrengers dit weekend zijn: Sam van de Doelen en Mylo Smits.  

Sam

Hoi allemaal! Ik ben Sam, spits van de JO11-1 en ik ben linksbenig. Naast VV Heeswijk is PSV mijn favoriete voetbalclub en Noni Madueke vind ik de beste speler. Als ik niet voetbal, dan speel ik graag op de Playstation. Minecraft, Fortnite en FIFA zijn mijn favoriete games en mijn favoriete TV-programma is Jachtseizoen. Later wil ik graag profvoetballer worden, of politieagent. Ik heb super veel zin in de wedstrijd van dit weekend tegen Prinses Irene en ik hoop dat ook deze zondag de drie punten in Heeswijk blijven. 

Mylo

En ik ben Mylo Smits. Ook ik sta in de spits en maak mijn doelpunten met zowel links als rechts. Ik zit op basisschool Het Mozaiek. En na een lange dag leren eet ik het liefst friet met héél véél kipfingers en een glaasje cassis om alles af te blussen. Mijn favoriete voetbalclub is, sorry Sam, Ajax en Messi is natuurlijk de allerbeste voetballer ter wereld. Ik vind het super tof om deze week pupil van de week te mogen zijn en we gaan er met zijn allen voor zorgen dat Heeswijk gaat winnen vanmiddag!