20190526 192828Komende zondag speelt Heeswijk 1 de eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2021/2022. De tegenstander op De Balledonk is Venhorst. In het weekend dat onze voetbalclub 70 jaar bestaat pakken we net wat groter uit dan normaal. We hebben zondag namelijk niet één, maar twee pupillen van de week! Het zijn Vince van Zoggel en Ries van de Akker. Veel plezier mannen! 

Vince

Hallo allemaal! Mijn naam is Vince van Zoggel, ik ben 10 jaar oud en ik voetbal in de JO11-2. Ik sta meestal in de spits omdat ik snel ben en veel scoor. Doordeweeks ga ik naar basisschool Het Mozaïek en rekenen is mijn lievelingsvak. Mijn favoriete voetbalclub is PSV en Virgil van Dijk vind ik de beste voetballer van de wereld. Heel graag lust ik een pizza Hawaï met een glaasje ranja er bij. Ik heb heel erg veel zin in de wedstrijd van zondag en ik hoop dat Heeswijk de eerste zege van het seizoen gaat pakken! Groetjes Vince.

Ries

En ik ben Ries van de Akker. Ik ben 9 jaar oud en ook ik voetbal in de JO11-2. Ik ben een rechtsbenige middenvelder en mijn favoriete voetbalclub is natuurlijk Ajax! Naast voetballen, tennis en ski ik graag en ook speel ik graag Minecraft. Net als Vince zit ik op Het Mozaïek en mijn lievelingseten zijn frietjes en pizza met een colaatje on the side. In dit feestweekend zou het mooi zijn als Heeswijk vandaag wint van Venhorst! Groetjes van Ries.