logoVVHeeswijkDe jaarlijkse ledenvergadering van onze voetbalclub, die traditiegetrouw in de laatste maanden van het jaar plaatsvindt, kan dit jaar helaas niet doorgaan. De reden mag bekend zijn. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is het niet mogelijk een ledenvergadering te organiseren in onze kantine. Het bestuur heeft besloten om de ledenvergadering te verplaatsen naar het voorjaar. Wel informeren wij jullie, de komende weken, via deze website over enkele bestuurlijke zaken die spelen binnen de club.

De jaarlijkse ledenvergadering kan gezien worden als een formaliteit. Toch is zo'n vergadering voor een vereniging, waarbij de leden het gezamenlijk voor het zeggen hebben, elk jaar een belangrijk moment. Er worden besluiten genomen die leden aangaan zoals de hoogte van de contributies, prijzen in de kantine en zaken betreffende de accommodatie. Niet minder belangrijk is wie de vereniging namens de leden besturen. Bestuursleden worden gekozen en ook het kiezen van een voorzitter is iets wat alleen de leden gezamenlijk kunnen doen.

 Zoals gezegd; we stellen de ledenvergadering een paar maanden uit en hopelijk kunnen we in het voorjaar samenkomen. Tot die tijd; houd onze website in de gaten.